Fälttekniker

Fälttekniker

Stockholm

Är du tekniker idag med tidigare elektriker-bakgrund? Är du van att vara ute på fält och åka mellan olika kunder? Har du erfarenhet som tekniker inom IT eller teknik? Då kan Infometric vara rätt företag för dig!

Som tekniker blir din huvudsakliga uppgifter att driftsätta system till Infometrics kunder samt ha daglig kontakt med installatörer. Du kommer arbeta med felsökning av system och säkerställa korrekt leverans och prestanda till företagets kunder. Du kommer ta dig runt till arbetet i bil som utgår med hemifrån och kommer även vara inne på kontoret i Sollentuna ibland, därav ser vi att du gärna bor på norra sidan Stockholm.

Krav:

  • Fullständig gymnasieexamen – gärna inom el, IT eller teknik.
  • ECY certifikat
  • Teknik-utbildning
  • Mycket goda kunskaper inom Data och IT och eller ett stort intresse för detta.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av IT-support (first eller second line).
  • Har kunskaper inom IP och/eller nätverksteknik.

Som person är du lösningsorienterad och strukturerad som har förmågan att driva ditt eget arbete framåt. Då arbetet dagligen innefattar kontakt med kunder och installatörer ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Du erbjuds att komma till ett företag som varit med länge och är välkända i branschen med ett väldigt gott rykte. Du erbjuds även trevliga förmåner och marknadsmässig lön samt förmånsbil.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Infometric med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänster.

Infometric är en ledande leverantör som befinner sig mitt i den intensiva energiomställningen. De är experter på att mäta och spara energi och att hjälpa sina kunder att hushålla med sina gemensamma resurser. De erbjuder moderna tekniska lösningar och hållbara energilösningar som lönar sig – för både plånboken och klimatet.

Genom åren har Infometric hjälpt tusentals fastighetsägare och bostadsrättsföreningar att sänka sina energikostnader med hundratals miljoner kronor. De mäter el, varm- och kallvatten och temperatur i fastigheter och i boendes lägenheter. I deras mätsystem ingår också ofta solcellsanläggningar och laddboxar till elbilar.

Sedan starten 1995 har de samlat in över en miljard mätvärden. Nu växlar de upp med ambitionen att under de närmaste åren bli en ännu större aktör inom den gröna energiomställningen. Huvudkontoret är placerat i Sollentuna och de är omkring 45 anställda.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert