Elkonstruktör

Elkonstruktör

Örebro

Är du en erfaren Elkonstruktör och är ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett familjärt bolag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som Elkonstruktör kommer du att arbeta tillsammans med ett kompetent team med varierande uppgifter inom konstruktion för fastighet och industrianläggningar. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat PLC-programmering, apparatskåpskonstruktion, felsökning samt avhjälpning. Du kommer att arbeta i Nora eller i Örebro. Du har även möjlighet att forma rollen efter din erfarenhet och ambition.

Vi ser gärna att du är mångsidig och har god produktkännedom.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Konstruktions bakgrund inom el-industri
  • 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Utbildad konstruktör via Yrkesutbildning alt. motsvarande kunskap förvärvad med arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom CAD-verktyg såsom ElproCAD, Magicad, Autocad alt. motsvarande mjukvaror för konstruktionsarbete mot industrirelaterade projekt

Det är även meriterande om du har erfarenhet av ritningar för vanlig elkonstruktion i byggnader.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lösningsorienterad lagspelare som har ett högt servicetänk. Du är en social och utåtriktad person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som konstruktör tillsammans med stöttande och erfarna kollegor.

EL & Automation i Nora erbjuder dig:

  • Ett välmående bolag under tillväxt där alla är med och skapar framtiden för företaget
  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter gemenskap och tillhörighet
  • En arbetsplats med medarbetaren i fokus, där medarbetaren utgör värdet av företaget

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om El & Automation i Nora

El & Automation i Nora AB grundades 2008 och har idag 28 personer anställda. Företaget är beläget i Nora strax norr om Örebro, samt filial i Kopparberg och vi utför elinstallation, el-service, programmering och konstruktion för fastighet och industrianläggningar. I vår montageverkstad bygger vi el centraler och styrskåp.

I november 2021 blev El & Automation en del av Hjo installation Invests och i januari 2024 tillträdde Patrik Jämtvall som ny VD. Vårt viktigaste mått på kvalitet är nöjda kunder och allt vårt arbete skall därför utföras i enlighet med de av företagsledningen uppsatta målen, samt gällande lagar och regler. Målen når vi om alla våra produkter och installationer uppfyller avtalade villkor. Varje projekt ska vara en rekommendation för kommande projekt.

El & Automation erbjuder ett brett utbud av tjänster inom el, automation, industriautomation och via tillverkning i vår verkstad.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert