Projektledare

Projektledare

Stockholm

Är du en driven projektledare med gedigen erfarenhet av totalentreprenader? Trivs du i en lärorik och utvecklande roll där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du arbeta med högprofilerade projekt tillsammans med hjälpsamma och kompetenta kollegor?

Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! För direktanställning, åt kunds vägnar, rekryterar Jobway en  

Projektledare till totalentreprenör inom bygg i Mälardalen/Stockholm! 

I tjänsten som projektledare leder du byggprojekt hela vägen från start till mål. Projekten varierar i storlek och omfattning. Det rör sig ofta om hallbyggnader som innefattar grund, stomme, el, ventilation, VS och bygg. Ett annat exempel är större stomentreprenader med stål och prefabricerad betong. Du kommer att rapportera till projektchefen. Du kommer bland annat ansvara för samordning och ledning av projektresurser, tidsplanering, ekonomistyrning samt att projektet möter ställda kvalitetskrav. Som projektledare ansvarar du för flera projekt samtidigt och i varje projekt utvecklar du naturligtvis även en god kundrelation. Placeringsorten är Strängnäs eller Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:  

  • Flerårig erfarenhet i ledande befattning inom byggbranschen
  • Gedigen affärsförmåga inom projektplanering och ledning
  • Tidigare erfarenhet av bygg & installationer såsom el, ventilation & VS
  • Starka muntliga, skriftliga och organisatoriska färdigheter 

Relevant eftergymnasial utbildning är även meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, självständigt och organiserad. Din förmåga av samarbete, planering och utförande värdesätts där du ser dig själv som en prestigelös projektledare.

Företaget erbjuder dig:

  • En del av ett välmående och sammansvetsat team med spännande och unika projekt
  • En central roll på ett bolag med korta beslutsvägar där du får vara med att påverka.
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

Detta är ett samarbete åt kunds räkning med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert