VD

Linköping

Är du en person som vill driva ett välmående entreprenadbolag som ingår i en svensk miljardkoncern med tillväxtambitioner? Vill du bli en del av en familjär företagskultur med det fulla ansvaret för verksamheten? Möjligen jobbar du som platschef, projektledare, teknisk- eller fastighetschef idag, och vill växa in i roll som VD? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! För direktanställning, å kunds vägnar, rekryterar Jobway en

VD till entreprenadbolag i Linköping 

Då nuvarande VD avancerar internt i koncernen, söker vi dig som har en affärsinriktad profil med förståelse för hur tillväxt, framgång och lönsamhet skapas. Du är trygg i ditt ledarskap och motiveras av att skapa engagemang hos dina medarbetare. Vidare har du en entreprenörsådra med god organisatorisk förmåga.

Du utgår från företagets kontor i närheten av Linköping. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till styrelse och ägare.

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning som t.ex. byggingenjör eller motsvarande
  • Erfarenhet av att leda människor, gärna från bygg, industri eller fastighetsbranschen
  • Förmåga att jobba analytiskt med resultatansvar

Du erbjuds:

  • Ett bolag som är ledande inom sitt område, med ett mycket gott renommé
  • En växande och lönsam koncern med en familjär och jordnära företagskultur
  • En stimulerande, ansvarsfull och utvecklande roll där du kommer driva företagets utveckling

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar arbetsgivaren med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert