Uppdragsledande belysningsprojektör

Uppdragsledande belysningsprojektör

Stockholm

Är du en erfaren projektör inom vägbelysning som är ute efter nya möjligheter? Är du beredd att axla en roll som uppdragsledande belysningsprojektör inom ett unikt och familjärt teknikkonsultföretag? Vill du ha möjlighet att växa in i en roll som gruppchef i takt med att företaget växer? Då kan det vara dig vi söker!

Zemol söker just nu en uppdragsledande belysningsprojektör till verksamheten i Stockholm. Ansök här!  

Som uppdragsledande belysningsprojektör hos Zemol kommer du arbeta med att leda vägbelysningsprojekt mot anläggningsbranschen. Du kommer bland annat projektera belysningsanläggningar och granska regelverk med målet att främja en trygg och säker utemiljö. Projekten varierar i storlek och miljö, såsom bostadsområden, parker, vägar och gemensamma stadsrum. Kontoret är centralt beläget i Sundbyberg och du har möjlighet att arbeta hemifrån till viss utsträckning.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Utbildning till elkonstruktör /elprojektör inom vägbelysning, alternativt motsvarande kunskap förvärvad med arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet av belysningsprojektering och beskrivningsteknik (AMA El och Anläggning)
  • Erfarenhet av CAD-verktyg
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har ett befintligt kontaktnät inom branschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är en ordningsam och strukturerad lagspelare. Du är lösningsorienterad och kreativ samt trivs med att hålla en nära dialog med både kunder och kollegor. Utöver detta är du en naturligt utåtriktad person som tycker om att knyta nya kontakter.

Zemol erbjuder dig:

  • Goda möjligheter att påverka din egen arbetssituation
  • Flexibel arbetstid
  • Rymliga och fräscha lokaler, centralt belägna i Sundbyberg
  • En trygg anställning med goda anställningsvillkor i form av tjänstepension, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Zemol med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare David Nylén eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zemol AB:

Zemol är ett oberoende konsultbolag som grundades år 2014 och specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa tekniska tjänster inom väginfrastruktur. Tjänsteutbudet omfattar utredning, utbildning, el- och belysningslösningar samt kvalitets- och datasamordning.

Zemol strävar alltid efter att leverera resultat som överträffar kundens förväntningar och att göra det inom utsatt tid. Kvalitet är Zemols främsta prioritet och de lägger stor vikt vid att säkerställa att varje detalj är genomtänkt och utförd med omsorg. Tillsammans med kompetenta och erfarna medarbetare skapar Zemol de bästa möjliga förutsättningar för kundens unika behov. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert