Arbetsledare Värmepumpar

Arbetsledare Värmepumpar

Göteborg

Arbetar du idag i en ledande position inom värmepumpar eller VVS och vill bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? VVill du vara med på en spännande tillväxtresa där ambitionen är att du ska bli arbetschef? Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag! Arbetsledare Stockholm

Som arbetsledare hos Drem kommer du arbeta med att leda ett team av värmepumpstekniker och hantera dagliga installationer av värmepumpar. Denna roll innebär omfattande interaktion med kunder och kollegor, och den ideala kandidaten har en passion för utmärkt kundservice och för att skapa en uppskattad arbetsmiljö. Projektledning med ansvar för att planering och leda värmepumpsprojekt från start till mål. Säkerställa att projekt levereras inom tid och budget. Du kommer även Kvalitetssäkra: alla installationer och att de uppfyller våra kvalitetsstandarder och överensstämmer med branschregler och föreskrifter.

För att lyckas i rollen:

  • Erfarenhet av arbetsledning, med fokus på att både leda och stötta din personal.
  • En gedigen bakgrund inom VVS och värmepumpar.
  • Kunskap om produkter och installationer av luftvatten- och bergvärmepumpar.
  • B-körkort.
  • En fördel om du har erfarenhet av projektplanering och gärna vill fortsätta växa inom detta samt andra administrativa uppgifter.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper där kommunikationsförmåga och hantera kundrelationer tillhör din vardag. Stark problemlösningsförmåga med en hög grad av uppmärksamhet för detaljer.

Drem erbjuder:

  • Bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, servicebil och mobiltelefon.
  • Ett snabbväxande bolag med höga ambitioner och driv.
  • Gemensamma gruppaktiviteter tillsammans med bland annat julbord och sommarfest.
  • Goda möjligheter till interna utbildningar.
  • Planen är att denna person ska bli arbetschef på sikt.

I denna rekrytering samarbetar Drem Energy med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Företaget: 
DREM står för Distributed Renewable Energy Movement – och vår resa har bara börjat. Vi når idag halva Sverige, men målet är Europa. Sök till oss och bli del av en tillväxtresa där du får utvecklas tillsammans med hyggliga människor, ha roligt och bidra till ett bättre klimat.
Drem hjälper husägare spara energi, höja värdet på sitt hus, och minska sin klimatpåverkan. Vi gör detta genom att förmedla gröna energilösningar, såsom LuftVatten- och Berg-Värmepumpar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert