Anläggare

Anläggare

Stockholm

Är du en noggrann och driven anläggare? Trivs i en lärorik och utvecklande roll på ett företag där din tekniska kompetensnivå kommer till användning? Vill du bli en del av ett välmående och välorganiserat företag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök redan idag!

Anläggare Stockholm

I tjänsten som Anläggare hos Västerorts BMF arbetar du i en fri och utvecklande roll med att ta ansvar för dina projekt och samverka tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer arbeta i projekt som innefattar VA-arbeten, rörläggning, finplanering och underlagsarbeten i region Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Du har minst 3 års erfarenhet som anläggare.
  • Svenska i tal & skrift.
  • B-körkort.
  • Läsa och tolka ritningar och har vana att arbeta med tekniska beskrivningar.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är driven, noggrann och har god kommunikationsförmåga. En person som gillar att arbeta i team med god samarbetsförmåga och god känsla för kundrelationer.

Västerorts BMF erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt och förtroendegivande företag.
  • Ett stabilt företag med många ramavtal och kommunavtal
  • Goda förmåner i friskvårdsbidrag, kollektivavtal och rikskort.
  • För rätt person finns möjlighet att axla en ledande roll.

I denna rekrytering samarbetar Västerorts BMF med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras Oscar.Thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Västerorts BMF grundades år 2004 och utför mark & anläggningsarbeten åt företag, privatpersoner och inom offentlig sektor. Med 20 år i branschen har vi gedigen erfarenhet av totalservice inom mark & anläggning, transport och utemiljö.
Tack vare den breda maskin- och fordonspark kan vi hålla ned våra kostnader, vilket gör att företaget alltid kan hålla konkurrenskraftiga priser åt våra kunder. Företaget är idag 16 anställda och omsätter 120 miljoner (2022).

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert