Drifttekniker

Drifttekniker

Stockholm

Är du en självgående och ansvarsfull drifttekniker med hög yrkesstolthet? Är du dessutom sjövan och vill vara del av ett företag med uppdrag att tillgängliggöra Stockholms Skärgård? Är du utöver det snickarkunnig eller har erfarenhet inom naturvård? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som drifttekniker hos Skärgårdsstiftelsen har du en bred och variationsrik roll där du kommer att ansvara för löpande drift – & skötselarbete och felavhjälpande åtgärder i Stockholms skärgård. Arbetsuppgifterna är säsongsbaserade och varierar mellan löpande underhåll och service inom driftens alla delar och segment, vilket innefattar service, skötsel och teknik.

Du utgår från lokalkontoret i Boda/Värmdö samt delvis från Gålö/Haninge och kommer att verka i Stockholms Mellan-& Södra skärgård.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3–5 års erfarenhet från liknande roll
  • Teknisk kompetens och förståelse
  • B-Körkort
  • Svenska tal och skrift
  • Tillgång till egen bil
  • En god fysisk hälsa och klara av längre arbetsdagar i omväxlande terräng

Det är även meriterande om innehar fartygsbefälklass 8, är sjövan och innehar motorsågskort eller röjsågskort. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är självgående, ambitiös och lösningsfokuserad. Du är en kommunikativ lagspelare som vill få saker att hända och vill tillsammans med dina kollegor slutföra projekten enligt bestämd tidsplan.

Vi erbjuder dig:

  • Vara delaktig i en spännande utvecklingsresa
  • Arbeta med problemlösning i skärgården
  • Kunniga kollegor inom olika specialiteter

I denna rekrytering samarbetar Skärgårdsstiftelsen i Stockholm med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Skärgårdsstiftelsen grundades 1959 och är en erfaren mark-, skogs-, vatten- & fastighetsägare som förvaltar och äger ca 12 % av Stockholms Skärgård. Fastighetsbeståndet finns från Örskär i norr till Käringboda i söder i form av permanenthus, fritidshus, värdshus, restauranger, hotell, lokaler, sjöbodar m.m.

Skärgårdsstiftelsen uppgift är att tillgängliggöra Stockholms Skärgård och dess besökare året om.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert