Underhållselektriker

Underhållselektriker

Gävle

Är du en underhållselektriker som är ute efter nya utmaningar? Har du ett genuint intresse för teknik? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av problemlösning? Då kan det vara dig vi söker! Erasteel söker just nu en teaminriktad elektriker till verksamheten i Söderfors. Ansök idag!

Som underhållselektriker på Erasteel kommer arbetsuppgifterna bland annat innefatta förebyggande och avhjälpande underhåll på industriell utrustning. Du upprättar och underhåller rondlistor och återrapporterar i IFS underhållssystem. Utöver det ansvarar du för att kontroll före drifttagning och att dokumentation vid arbeten blir utförda/uppdaterade. De arbetsområden som finns är industriella styrsystem, elektriska anläggningar och elkraft. Du kommer utöver ovanstående också att delta i projekt vid behov samt att hålla kontakt med leverantörer.

Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ansvarar för reparationer och underhåll av produktionsmaskiner och kringutrustning.

För att lyckas i denna roll har du:

  •  El-tekniks gymnasieutbildning, alternativt motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet
  • Några års erfarenhet som elektriker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet som industrielektriker samt kunskap av programmerbara styrsystem såsom ABB, Mitsubishi och Siemens.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du har ett genuint intresse av att lära dig arbetsuppgifterna. Som person ser vi att du är social en problemlösare. Du är driven och villig att lära samt har ett stort intresse för teknik. Vidare trivs du med att arbeta såväl i grupp som individuellt. För att trivas i rollen bör du även vara flexibel samt ha ett sinne för ordning och reda.

Erasteel erbjuder dig:

  • Stimulerande arbete i ett internationellt företag
  • En välkommande företagskultur där alla hjälper alla
  • Interna utvecklingsmöjligheter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV!

I denna rekrytering samarbetar Erasteel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Erasteel

Erasteel är en global koncern som bedriver forskning & utveckling samt produktion och försäljning av gasatomiserade pulvermetallurgiska produkter och snabbstål med världen som marknad. Erasteel har mer än 900 anställda och 6 industrianläggningar, varav 3 i Sverige, 2 i Frankrike och 1 i Kina. Bolaget är kvalitets- och miljöcertifierat.

För mer information om bolaget, besök www.erasteel.com

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert