Projektkoordinator

Projektkoordinator

Stockholm

Arbetar du idag i en koordinerade roll och vill bli en del av ett företag som har en spännande framtid framför sig? Vill du vara med på en spännande tillväxresa med fokus förnybar energi. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan idag
Projektkoordinator Stockholm

Som projektkoordinator är din främsta uppgift att sköta en noggrann tidsplanering och uppföljning. Genom nära dialog med kunder och installatörer samt kontinuerlig projekt- och resultatuppföljning ser jag till att varje fas av projektet utförs med precision och hög kvalitet.

Dessutom ansvarar du för att bibehålla starka relationer med installationspartners och tillverkare, hålla produkt- och prislistor uppdaterade samt stödja våra säljare i att erbjuda skräddarsydda lösningar. Genom att vara proaktiv och hålla oss konkurrenskraftiga strävar Drem alltid efter att överträffa förväntningarna och skapa långsiktig framgång för företaget och kunderna.

För att lyckas i rollen:

  • Har erfarenhet av att arbeta av att arbeta i en supporterande roll.
  • Har god datorvana.
  • Talar och skriver svenska flytande.
  • Meriterande om du har nätverk inom värmepumpsbranschen, kundservice och sköta projektleveranser.
  • Vi ser det även som en fördel om du har vana av att sköta relationer med leverantörer och entreprenörer.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper där en socialförmåga och gilla att arbeta med människor faller naturligt. Helhetsperspektiv med en god känsla för att koordinera i projekt och är noggrann samt har ett starkt driv och gillar att arbeta med problemlösning.

Drem erbjuder:

  • Bra förmåner såsom friskvårdsbidrag, servicebil och mobiltelefon.
  • Ett snabbväxande bolag med höga ambitioner och driv.
  • Gemensamma gruppaktiviteter tillsammans med bland annat julbord och sommarfest.
  • Goda möjligheter till interna utbildningar.
  • Flextid och möjlighet till hybridarbete.

I denna rekrytering samarbetar Drem Energy med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.thiele@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Företaget: 
DREM står för Distributed Renewable Energy Movement – och vår resa har bara börjat. Vi når idag halva Sverige, men målet är Europa. Sök till oss och bli del av en tillväxtresa där du får utvecklas tillsammans med hyggliga människor, ha roligt och bidra till ett bättre klimat.
Drem hjälper husägare spara energi, höja värdet på sitt hus, och minska sin klimatpåverkan. Vi gör detta genom att förmedla gröna energilösningar, såsom LuftVatten- och Berg-Värmepumpar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert