Driftingenjör

Driftingenjör

Malmö

Är du Driftingenjör och vill jobba på ett spännande bolag som ständigt utvecklas för att möta kundernas krav men också för att utveckla och inspirera sina medarbetare? Vill du komma till ett personligt och växande företag i en miljö som präglas av en prestigelös och lättsam laganda?

Då vill vi höra mer om dig, ansök redan idag!

I tjänsten som Driftingenjör hos Start-Up i Malmö får du vara med och bygga framtidens energi och processystem och bidra till en hållbar värld. Du blir en del av ett härligt team där du möts av ett varierande och självständigt arbete.

Dina arbetsuppgifter innefattar även driftstöd och driftledning, intrimning, underhåll och revisionsplanering, processoptimering samt dokumentation.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Högskoleingenjörsutbildning inom Processteknik, Sjöingenjör, Driftingenjör eller en teknisk gymnasial utbildning med ett par års arbetserfarenhet.
  • Erfarenhet av att ha arbetat med teknik, drift och underhåll av fjärrvärme/VA/processanläggningar.
  • B-körkort, svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är social, driven och god samarbetsförmåga. Din förmåga av kommunikation, struktur och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten. 

Vi erbjuder dig:

  • Goda utvecklingsmöjligheter inom bolaget som anpassar sig efter privata och professionella behov.
  • Generöst friskvårdsbidrag.
  • Personalaktiviteter både i Sverige och Utomlands.
  • Riktigt duktiga kollegor och kompetenta chefer du kan vända dig till närhelst du behöver hjälp.

I denna rekrytering samarbetar Start-Up med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Start-Up är ett väl etablerat konsultbolag inom energi- och industribranschen. Sedan 1995 då företaget grundades har vi alltid strävat efter att utvecklas och hitta nya lösningar på våra kunders behov. På Start-Up är våra medarbetare det viktigaste vi har. Vi handplockar personer som har en hög teknisk kompetens, ett problemlösningsfokus och en stor arbetsglädje. Resultatet av detta är att vi känner oss fullkomligt trygga med våra medarbetare och vet att de levererar till 100% hos våra kunder. Idag är vi totalt 74 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert