Underhållselektriker

Underhållselektriker

Hultsfred

Är du en erfaren underhållselektriker som är ute efter nya utmaningar? Trivs du i en omväxlande vardag som präglas av problemlösning och engagerade kollegor? Då kan du vara Plannjas nya underhållselektriker, ansök idag!

Som underhållselektriker hos Plannja kommer du tillhöra underhållsavdelningen med 10 medarbetare där ni tillsammans jobbar med att säkerställa driften. Du kommer att, tillsammans med underhållschef, prioritera och planera elektriskt och mekaniskt underhåll samt reparationer för att minska produktionsstörningar. Arbetsuppgifterna innefattar att utföra felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll för att upprätthålla god produktionssäkerhet. Du kommer att vara en viktig spelare vid nyanskaffning av utrustning men också föreslå alternativ vid förbättringar i produktionsanläggningen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Järnforsen.

För att lyckas i rollen har du:

  • Relevant utbildning inom el/automation och några års erfarenhet av underhållsarbete
  • Kunskaper i PLC- och HMI-programmering, samt läsa och rita el ritningar
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Vana vid att dokumentera i datasystem

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är ordningsam med förmåga att planera och samverkan med andra. Du är nytänkande och är van att skapa goda relationer både internt och externt.

Plannja erbjuder dig:

  • Friskvårdsbidrag
  • Bonussystem
  • Tidbank som ger utrymme för planerad ledighet

I denna rekrytering samarbetar Plannja med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 eller rekryterare Emelie Danielsson, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Plannja

Plannja började tillverka plåttak redan 1967 och vi drivs av samma tanke nu som då: att skapa bättre byggnader. I dag är vi ett av Europas ledande varumärken inom tunnplåtsprodukter för byggmarknaden. Vi utvecklar och producerar tak- och fasadprofiler, takavvattning och tillbehör som ökar komforten och höjer värdet på ditt hus. Våra produkter är utvecklade speciellt för Norden. Det betyder dels att kvaliteten är så hög att de klarar vårt tuffa klimat, dels att de är nordiska i sin estetik med design och kulörer som tar fram det bästa i hus och byggnader.

Vårt huvudkontor ligger i Järnforsen, Småland. Vi har tillverkning i Järnforsen och Landsbro i Sverige. Plannja är ett varumärke inom Ruukki Construction. Ruukki Construction har stark närvaro i 10 Europeiska länder och tillsammans är vi en del av SSAB, med delade värderingar och lång erfarenhet av stål- och byggbranschen. www.plannja.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert