Servicetekniker

Servicetekniker

Stockholm

Vill du bli en del av ett välmående säkerhetsföretag? Larmatic Alarm söker en driven och kundorienterad Servicetekniker inom säkerhetssystem som vill vara med på en spännande resa. Låter detta som något för dig?

Tveka inte att ansöka redan idag!
Rollen som servicetekniker:
Att arbeta som servicetekniker hos Larmatics kunder i Stockholm innebär en spännande och varierande arbetsdag. Rollen innefattar felsökning, underhåll och kompletteringar av olika system med Teletecs produkter, SPC, Galaxy och RCO etc. En viktig del av jobbet är att ha en öppen dialog med egna kunder baserat på arbetsorder för att skapa långsiktiga kundrelationer.

Den varierande kundbasen som inkluderar skolor, kontor, retail och industrier ger möjlighet att möta olika behov och utmaningar. Att genomföra ett flertal serviceärenden dagligen ger en dynamisk arbetsmiljö och möjligheten att ständigt utvecklas som tekniker.

I rollen är det även viktigt att ta ansvar för rapportering och dokumentation, vilket säkerställer tydlighet och transparens i arbetsprocessen. Du kommer vara en nyckelperson i att säkerställa smidig drift och underhåll av olika system.

Dina Kvalifikationer:

 • Ca 5 års erfarenhet av säkerhetsbranschen inom inbrott och passersystem.
 • B-körkort krävs.
 • Serviceinriktad med förmåga att bygga kundrelationer.
 • Utbildning inom el, energi eller larm på gymnasienivå.
 • Du är en ordningsam och strukturerad samt en lagspelare som stöttar dina kollegor vid behov.
 • Det är meriterande med erfarenhet inom CCTV.

Larmatic erbjuder:

 • Varierande arbetsuppgifter och stor variation.
 • Trivsam arbetsmiljö på ett välmående företag.
 • Smarta och moderna lösningar.
 • Stabil organisation med långsiktiga kundrelationer.
 • Gemensamma aktiviteter som jul- och sommarfester.
 • Förmånsbil, friskvårdsbidrag och kollektivavtal.

Om företaget:Larmatic Alarm AB förser marknaden med systemlösningar och säkerhetstjänster inom teknisk säkerhet. Affärsidéen är att fånga upp kundernas helhetsbehov och förse dem med säkerhet i fungerade system. Kunderna finns inom offentlig förvaltning, medelstora och större företag samt inom det kommersiella fastighetssegmentet. Vi arbetar såväl med integrerade systemlösningar såsom enskilda system inom inbrotts- och brandlarm, CCTV, tillträdeskontroll etc.

Prosero Security Group, en ledande koncern med närvaro på över 170 platser i Norra Europa och med en årlig omsättning på 4,6 miljarder kronor. Vi är stolta över våra 15 engagerade medarbetare och en årlig omsättning på 37 miljoner kronor. Genom samarbetet med Prosero Enterprise skapar vi starka erbjudanden och levererar högkvalitativa säkerhetslösningar till kunder med specifika behov.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Laramtic Alaram AB med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel 073–5811804.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert