Projektledare

Projektledare

Stockholm

Vill du bli en del av Sveriges äldsta säkerhetsföretag? Zenita Security söker en driven och erfaren Projektledare inom säkerhetssystem som vill vara med och forma framtidens säkerhetslösningar. Låter detta som något för dig? Tveka inte att ansöka redan idag!

Om rollen:
Som Projektledare hos Zenita Security kommer du att vara en central del av våra spännande projekt inom bland annat kritisk infrastruktur, större entreprenader etc. Dina ansvarsområden inkluderar ekonomi, planering, resursfördelning, projektledning, förhandling med kunder och kundvård. Du kommer att ha fullt ägandeskap i dina projekt och driva entreprenader i Storstockholm.

Krav och Kvalifikationer:

  • Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning av entreprenader, budgetering, och resursfördelning inom säkerhetsbranschen.
  • Du är idag projektledare och har tidigare erfarenhet som tekniker inom el/tele/larm eller likvärdig bakgrund.
  • Det är meriterande med grundläggande kunskaper inom entreprenadjuridik.
  • B-körkort och svenskt medborgarskap är obligatoriskt då vi utför arbeten i samhällskritiska miljöer.

Personliga Egenskaper:Vi värdesätter en kundorienterad person med proaktiv planeringsförmåga som är ansvarstagande. Som en del av vårt team förväntar vi oss att du tar ett ägandeskap över dina projekt och alltid strävar efter att leverera högsta kvalitet.

Zenita erbjuder:

  • Zenita engagerar sig i spännande projekt och utforskar kontinuerligt nya möjligheter inom säkerhetstekniska lösningar.
  • Zenita är specialister inom integrerade säkerhetslösningar, du kommer arbeta med väldigt varierande kunder i en mängd spännande projekt.
  • Tjänstebil, friskvårdsbidrag, 6 veckors semester och kollektivavtal.

Om företaget:
Zenita Security är en etablerad och välrenommerad aktör inom säkerhetsbranschen och ingår i Prosero Security Group, en ledande koncern med närvaro på över 170 platser i Norra Europa och med en årlig omsättning på 4,6 miljarder kronor. Vi är stolta över våra 35 engagerade medarbetare och en årlig omsättning på 109 miljoner kronor. Genom samarbetet med Prosero Enterprise skapar vi starka erbjudanden och levererar högkvalitativa säkerhetslösningar till kunder med specifika behov.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Zenita Security med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller Tel. 073-5811804.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert