Tandsköterska

Tandsköterska

Karlskrona

Är du en engagerad och ambitiös tandsköterska som söker en familjär och personlig arbetsplats? Gillar du att ha många bollar i luften och ligga steget före? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Tandläkare Josefine Hjalmarsson AB expanderar och söker därför dig som vill bli deras nya

Tandsköterska

Kliniken ligger i Karlskrona och tillsammans med ett team bestående av två tandläkare, tre tandsköterskor, en tandhygienist och en receptionist hjälper du patienterna med allmäntandvård, med fokus på vuxna patienter. Kliniken är modern med fokus på kvalitet och utveckling. Vi ser gärna att du som tandsköterska är ordningsam och kvalitetsmedveten.

I rollen ingår sedvanliga uppgifter som tandsköterska som assistans, sterilarbete, vid behov arbete i receptionen samt viss delegering i form av enklare depuration, röntgentagning och scanning/avtryckstagning. Tjänsten är omväxlande och variationsrik där du får möjlighet att jobba med modern utrustning tillsammans med trevliga och ambitiösa kollegor.

Krav

  • Utbildad tandsköterska, saknar du arbetslivserfarenhet lär vi gärna upp dig
  • Svenska i tal och skrift
  • Ordningsam
  • Trevligt patientbemötande

Du erbjuds

  • Flexibilitet i anställningsform och omfattning
  • Möjlighet till utveckling i form av interna och externa kurser
  • Nyrenoverad klinik med modern utrustning
  • Familjär arbetsplats med hög trivsel hos medarbetarna

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Tandläkare Josefine Hjalmarsson AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Välkommen till med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert