VVS-Montör

VVS-Montör

Stockholm

Är du VVS-Montör och vill vara med på en ny spännande resa, där du blir lite av din egen chef med stor frihet under ansvar?
Då ska du söka tjänsten på Gustavsbergs Rör & VVS AB!

Gustavsbergs Rör och VVS AB arbetar med kunder som Skanska, Locum och olika sjukhus som bland annat St: Görans Sjukhus där de sköter driften. De bygger även lägenheter åt föreningar och utför även en del servicejobb.

Tjänsten som VVS-Montör kommer innebära ett brett spektrum av tjänster där du kommer planera och organisera ditt eget arbete. Därför är det väldigt viktigt att du är helt självgående och gillar att arbeta med frihet under ansvar. Du kommer få ta många beslut och hitta på lösningar – samt vara ansiktet utåt för GRV AB.

Jobben är i hela Storstockholm.

Krav

  • Certifierad VVS-Montör
  • Du är självgående och tar stort ansvar för ditt eget arbete
  • Klarar av att jobba med frihet under ansvar
  • Gillar att ha en ledande roll med mycket ansvar
  • B-Körkort
  • Minst 5 år som VVS-Montör
  • Flytande svenska i tal och skrift.

Som person gillar du att styra dina egna dagar – du har inte problem med att planera jobb och dina dagar själv. Du är social och gillar att vara ansiktet utåt mot både kunder och leverantörer. Du gillar att leverera på topp och gör det bästa för att verksamheten ska flyta på så bra som möjligt.

Du erbjuds en varierad roll med stor frihet och mycket ansvar. På sikt har du stora möjligheter att vara en större del av företaget. Vidare erbjuds du fina förmåner och bra lön.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Gustavsbergs Rör & VVS AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert