Junior Projektledare

Junior Projektledare

Stockholm

Arbetar du som kyltekniker och sugen på att ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett stabilt bolag tillsammans med kollegor som besitter hög kompetensnivå med modern teknologi? Som kyltekniker hos Frigotech har du en nyckelroll på ett företag som värdesätter kompetensutveckling och varierande arbetsuppgifter!

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök idag!

I rollen som kyltekniker hos Frigotech kommer du att ansvara för kyl & frysinstallationer, teknisk service, felsökning och förebyggande underhåll. Arbetsuppgifterna varierar och du kommer att utföra arbete på allt från små luftkylda kylaggregat till kompletta CO2 Boostersystem med värmeåtervinning. Du utgår hemifrån i servicebil och arbetar i hela stor-Stockholm. Rollen kan till anpassas efter din erfarenhet och ambition. Det finns goda utvecklingsmöjligheter till högre befattning. Detta är en perfekt utmaning för dig som arbetar som kyltekniker idag och vill ta nästa steg i karriären.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet av kyl & frysinstallationer
  • Kylcertifikat kat. 1
  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort

Frigotech är CO2 specialister och därför är det meriterande om du har arbetat med detta.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är framåtdrivande, flexibel och social. Du har högt tekniskt intresse och trivs med att arbeta självständigt. Du är mån om att du alltid lämnar efter dig ett väl utfört arbete.

Frigotech erbjuder dig:

  • Ett familjärt team med hög kompetens där alla hjälper alla
  • Goda utvecklings-& utbildningsmöjligheter
  • Förtroendegivande och stabila kunder

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Frigotech AB  

Frigotech är ett Kyl- och frysinstallationsbolagmed huvudverksamhet i Stor-Stockholm. Ner till Södertälje upp till Uppsala. Vi har en bred och djup kunskap inom Kylteknik där vi projekterar, installerar, utför service-/underhåll samt jourverksamhet. Vår personal är alla certifierade samt har lång erfarenhet som vi med glädje delar med oss till nya kollegor.

Vi arbetar med alla typer av kylaggregat från små serverrum till stora industriella anläggningar.. Allt från små luftkylda kylaggregat till stora CO2 Boostersystem med värmeåtervinning och extern övervakning.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert