Ventilationstekniker

Ventilationstekniker

Stockholm

Är du en teknisk, händig och social person som vill utveckla inom ventilation? Är du en frisk fläkt som är ute efter en tjänst hos ett företag som erbjuder frihet under ansvar, trevlig gemenskap och varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig, ansök idag!

SB Ventilation söker just nu en servicetekniker till teamet i Södra Stockolm!

I tjänsten som servicetekniker hos SB Ventilation kommer du att ansvara för uppdrag inom service och underhåll av befintliga ventilationssystem. Arbetsuppgifterna består av blandade serviceåtgärder såsom filterbyten, service av aggregat, rensning av kanalsystem och fräsning av fösterventiler. Du kommer att få arbeta i ett dynamiskt och växande företag med möjlighet att bidra till en hållbar och hälsosam inomhusmiljö.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har:

  • Erfarenhet av ventilation eller annan hantverkstekniks bakgrund
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Det är även meriterande om du har OVK-behörighet

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är samarbetsvillig, vågar ta egna initiativ, är noggrann och serviceinriktad. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer med både kunder och kollegor!

SB Ventilation erbjuder dig:

  • Trygghet och stabilitet i ett familjärt bolag
  • Frihet under ansvar
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjlighet till personlig och professionell utveckling.

I denna rekrytering samarbetar SB Ventilation med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

SB Ventilation är ett ventilationsföretag som startade sin verksamhet 2001 och som har miljö och kvalitet i fokus. De är specialiserade på ventilationsmontage, injustering och OVK-besiktningar. En total lösning vad gäller inomhusklimat och miljö. SB Ventilation är ett sammansvetsat gäng med bred kompetens. De har Ramavtal med Stockholmshem, Caverion, Fastighetsägarna m.fl. De har även ett stort antal bostadsrättsföreningar som återkommande kunder.

Vinster finns att hämta för alla. Det gäller såväl ekonomiska samt hälsomässiga – men även vad gäller ren och skön komfort.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert