Rörläggare

Rörläggare

Stockholm

Är du en erfaren rörläggare som trivs med variationsrika arbetsuppgifter? Vill du arbeta på ett tryggt företag med goda anställningsvillkor? Är du en ansvarstagande person och känner dig redo för nya utmaningar? Då kan du vara Sollentuna Energi & Miljös nya medarbetare, ansök idag!

I tjänsten som rörläggare hos SEOM kommer du arbeta inom driftenheten på affärsområdet VA och Avfall!
Dina huvudsakliga ansvarsområden består av underhåll och nyanläggning av kommunens vatten- och avloppsledningar. Arbetsuppgifterna varierar och innefattar bland annat att anlägga nyanslutningar, laga läckor samt utföra mindre förnyelsearbeten och ventilbyten på va-ledningsnätet. Du kommer att ingå i bolagets beredskapsorganisation för vatten och avlopp.  Du kommer att arbeta självständigt och ingår i ett grävlag med 1-2 andra rörläggare, grävmaskin och lastbil.

För att lyckas i denna roll har du:

  • 3 års erfarenhet inom liknande arbetsområden
  • Gymnasieexamen, teknisk eller motsvarande
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort  

Det är även meriterande om du är diplomerad rörläggare, har svetsutbildning för PE-rör samt erfarenhet av kommunal VA-drift.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är öppensinnad med god samarbetsförmåga, samt är van vid att arbeta strukturerat och självständigt. Vi ser även att du är noggrann, kvalitetssäker samt ansvarstagande och flexibel i ditt arbete. SEOM kommer att göra en bakgrundskontroll på alla slutkandidater.  

SEOM erbjuder dig:

  • Ett tryggt & stabilt företag
  • Utbildningsmöjligheter
  • Goda anställningsvillkor

I denna rekrytering samarbetar SEOM med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Om företaget

Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till SEOMs breda och djupa kunskap med stora möjligheter att påverka ditt arbete och karriärsutveckling. SEOM är en trygg och stabil arbetsgivare.

SEOM är en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Våra olika verksamheter kräver en bra mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar i det dagliga arbetet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert