Arbetsledare inom El

Arbetsledare inom El

Stockholm

Är du arbetsledare idag eller har en annan ledande roll inom el och är nyfiken på nya möjligheter? Vill du hamna på ett trevligt och familjärt bolag som månar om sina anställda och deras utveckling? Då kan Servicesidan AB vara rätt bolag för dig!

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Spånga och arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.

Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter.

I takt med företagets utveckling söker de nu en Arbetsledare

Som arbetsledare kommer du ansvara för ca 3-10 personer åt gången. Ansvarar för kunder/kontrakt, serviceuppdrag och löpande entreprenader inom tjänsteområdet samt ansvarar för att arbetet bedrivs i enlighet med avtalat kontrakt. Du kommer driva dina egna projekt och stötta personal med tekniska frågor. Vidare kommer du ansvara för offerter, kalkylarbete och förbättringsförslag samt styra upp och planera kundmöten, leverantörsmöten och även få ihop den dagliga funktionen hos personalen. Du kommer även säkerställa kundnöjdhet och kundkrav. Ansvar för personalrapporter, löner, samtal och allt som hör till personalen.

Geografiskt område: Kontoret finns i Spånga, Stockholm

Krav

 • Minst några års erfarenhet som arbetsledare inom eller eller liknande roll inom elbranschen
 • Du har jobbat som elektriker några år och innehar ECY-certifikat
 • Tidigare erfarenhet av projektverktyg/kalkylverktyg
 • Du har tidigare drivit projekt från förfrågan till avslutat uppdrag
 • Administrerat och arbetslett serviceärenden med flöden på 1–15 ärenden per dag samt personal 1–10 personer
 • Erfarenhet av arbetsorder, system tex LIME, NEXT Hantverksdata etc.
 • Gärna erfarenhet av större på projekt på över 1 milj/kr
 • Svenska i tal och skrift flytande
 • Körkort B

Meriterande

 • El-behörighet
 • Entreprenadjuridik är önskvärt
 • Bas U+P

Som person har du ett stort driv och kommer gärna med egna lösningar och idéer. Du är engagerad och drivs av goda resultat. Du gillar att ha bra kontakt med kunder och bygga upp goda relationer med både kunder, leverantörer och personal.

Du erbjuds ett en roll på ett trevligt, familjärt och växande bolag där du har stora möjligheter till att kliva i din yrkesroll. Servicesidan är ett företag med god sammanhållning och en gång i veckan tränar de tillsammans, bland annat paddel eller med PT. Företaget har naturligtvis kollektivavtal. Andra fina förmåner är ett stort bidrag till friskvård. Du får även en förmånsbil att använda privat. Dina utvecklingsmöjligheter är otroligt goda om du själv vill.
Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert