VVS-montör

VVS-montör

Umeå

Är du en självgående VVS-montör och vill arbeta inom service? Är du en frisk fläkt som är ute efter en tjänst hos ett företag som erbjuder frihet under ansvar, trevlig gemenskap och varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig, ansök idag!

SWS rör & VVS i Umeå söker driven medarbetare!

I tjänsten som VVS-montör kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom service och mindre entreprenadprojekt. SWS Rör & VVS AB är ett ungt företag och rollen kan till viss mån kan anpassas efter din erfarenhet och ambition! Du kommer att utgå hemifrån i servicebil och arbeta i Umeå med omnejd.                                                                                                

För att lyckas i denna roll är du:

  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som VVS-montör
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Självgående servicemontör

Det är även meriterande om du innehar VVS-certifikat 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person trivs med att ta eget initiativ, är noggrann och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer med kunder och kollegor.

Vi erbjuder ett tryggt och ordningsamt bolag, servicebil samt frihet under ansvar!

I denna rekrytering samarbetar SWS Rör & VVS med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

SWS Rör & VVS AB erbjuder tjänster inom VVS-service, jour, fastighetsservice och mindre entreprenad. Vi är ett lokalt företag som arbetar i Umeå med omnejd med säte i Röbäck. Vi strävar efter att vara branschledande genom att erbjuda högkvalitativa arbeten och överträffa våra kunders förväntningar på alla sätt. SWS RÖR & VVS AB arbetar med allt ifrån en stor variation av serviceuppdrag, värmepumpar, nybyggnationer av villor och flerbostadshus, kontorsanpassningar, ROT-arbeten, stora entreprenadarbeten, industriarbeten, sprinkler och fastighetsservice. Vi förvaltar även fastigheter i Umeå.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert