Servicemontör VVS

Servicemontör VVS

Stockholm

Trivs du i din roll som VVS montör och vill jobba mot service? Vill du arbeta på ett kvalitetsinriktat företag där långsiktighet och ödmjukhet belönas?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som Servicemontör kommer du ha en betydelsefull roll där du har daglig kontakt med återkommande beställare. Du planerar dina dagar effektivt och gillar att bygga relationer med kunder och sedan underhålla dom. Du har egen servicebil och utgår oftast från kontoret som ligger centralt i Solna, kunderna finns i Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter innefattar exempelvis utryckning vid vattenläckage, ett utslaget värmesystem eller felsökning på värmepumpar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Certifikat som VVS montör
  • Flera års yrkesvana
  • Svenska i tal och skrift samt B körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är social, ödmjuk och noggrann. Du orkar även göra det lilla extra ut mot kund såsom goda förberedelser och återrapporteringar. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten.  

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag med höga ambitioner och stark kundbas
  • Vara med och utveckla och utvecklas i ett modernt team
  • Trygghet och goda förmåner  

I denna rekrytering samarbetar Samsons Rör med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander adam.wilander@jobway. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Vi är ett VVS-företag med över 30 år i branschen, verksamt i Stockholm med omnejd, som alltid gör vårt yttersta för att göra bra arbeten för våra kunder. Så vänd dig till oss och våra montörer om du behöver en helhetsleverantör av kvalitetssäkrad och problemfri VVS-installation, rörservice eller avloppsspolning. Samson Rör är idag totalt 42 medarbetare med en omsättning om ca 100 miljoner SEK.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert