Rörinspektör

Rörinspektör

Stockholm

Letar du efter ett företag som värdesätter sina medarbetare högt? Är du rörinspektör och vill komma till ett företag som jobbar stenhårt för att vara branschens bästa bolag?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I rollen som rörinspektör kommer du att arbeta med fokus på fastighet med allt från felsökningar i avloppsledningar, rörinspektion för att bedöma skick i ledningar på allt från mindre projekt till större entreprenader samt framställande av inspektionsutlåtanden. Din arbetsplats är hela Storstockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Ett antal års erfarenhet som rörinspektör
  • Erfarenhet från liknande yrke som t.ex. rörmokare eller annat branschnära yrke
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift samt god engelska är ett plus

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är väldigt noggrann och pålitlig. Du är social och trivs med att arbeta tätt med dina kunder och kollegor. Din förmåga av kommunikation, planering och ansvar värdesätts där din positiva attityd speglar dig själv som person och verksamheten.

Vi erbjuder dig:

  • En roll på ett företag som är bransch ledande.
  • Kollektivavtal och en familjär arbetsplats med väldigt god sammanhållning.
  • Möjligheten att vara med och utveckla både företaget och dig själv genom bl. a medarbetar undersökningar och medarbetarsamtal
  • Vi har stort fokus på säkerhet, hälsa och välmående och erbjuder bl. a friskvårdspeng

I denna rekrytering samarbetar Recover med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Recover Industriservice AB har en lång erfarenhet från branschen och grundades 1996. Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster med huvudfokus på vatten & avloppstjänster som akuta stopp, stamspolningar, rörinspektion, rörinfodring och olika former av slamtömningar. Företaget erbjuder även tjänster kopplat till torrsug/grävsug, ADR & farligt avfall samt container och kranstjänster. Recover Industriservice AB omsätter runt 350MSEK och har över 200 anställda i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Västerås och Gävle. Bolaget täcker även närliggande orter med sina tjänster. Bolagets kunder är allt från fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, industribolag, byggbolag, kommuner och privatpersoner. Bolaget har en av branschens mest omfattande fordonspark med över 150 fordon.

Recover Industriservice AB ägs av EQT som är ett av Europas ledande riskkapitalbolag med över 25 års erfarenhet av företagsförvärv och utveckling av dessa. Bolaget har idag cirka 20 aktiva fonder som investerat i 140 företag runt om i världen, som tillsammans har över 158 000 anställda.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert