VA-Projektör

VA-Projektör

Stockholm

Är du en erfaren VA-ingenjör som brinner för att skapa vackra och hållbara utomhusmiljöer? Vill du utmana dig själv, ha en meningsfull inverkan på samhället och arbeta i nära samarbete med entusiastiska kollegor? Då är detta den perfekta möjligheten för dig!

Som VA-ingenjör hos Funkia har du en nyckelroll på ett arkitektkontor med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling! Låter detta som något för dig? Ansök här!

I rollen som VA-ingenjör hos Funkia kommer du att, tillsammans med ett team av engagerade och kreativa landskapsarkitekter och dagvatten-/VA-ingenjörer, skapa långsiktiga helhetslösningar som håller hög kvalitet. Du kommer att arbeta med varierande projekt, från utveckling och planering av skolor, bostadsmiljöer och vårdmiljöer till analys och gestaltning av gemensamma stadsrum och infrastruktur.

Funkia uppmuntrar till kreativitet och nytänkande, därför ser vi fram emot att lära av din erfarenhet och expertis. På Funkias kontor i Hammarby sjöstad hittar du en positiv och energifylld arbetsmiljö där välmående och personlig utveckling är av högsta prioritet.

För att lyckas i rollen:

  • Ca 5 år av dokumenterad erfarenhet av projektering inom VA-sektorn
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom VA Teknik
  • Erfarenhet av att använda Civil 3D eller motsvarande programvara för VA-projektering och modellering

Det är även meriterande om du har erfarenhet från rollen som ledningssamordnare.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är kreativ och nytänkande med god förmåga att identifiera och implementera både nya som väl beprövade lösningar inom VA-teknik. Du trivs med att arbeta i team och samarbeta med olika intressenter. Du besitter goda kommunikationsfärdigheter och trivs med att utrycka idéer i tal och skrift.

Funkia erbjuder dig:

  • En stimulerande och dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter
  • Spännande och varierande projekt som utmanar din kreativitet och kompetens.
  • Möjlighet att arbeta nära kollegor inom arkitektur, förvaltning och dagvatten för att skapa holistiska lösningar.
  • En rolig och positiv arbetsplats som värdesätter laganda och trivseln.

I denna rekrytering samarbetar Funkia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Funkia

Funkia bildades 2005 och samlar idag ett trettiotal unika medarbetare med praktisk och teoretisk erfarenhet inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur. Hos Funkia arbetar landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, dagvatteningenjörer och trädgårdsmästare som tillsammans väver samman komplexiteten för långsiktig utveckling av landskapsrum i urbana miljöer. Genom analys, form, funktion och kommunikation hjälper Funkia sina beställare under omvandlingsprocessen – hela vägen från ritbord till jord.

Funkia utvecklar hållbara livsmiljöer för framtiden genom att möta samhällets utmaningar med god arkitektur och kvalificerade tjänster. Tillsammans utvecklar de stadens parker, torg och andra offentliga rum för att möta behoven och skapa naturliga mötesplatser för människor, djur och växter. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert