VA-/Dagvatten-ingenjör

VA-/Dagvatten-ingenjör

Stockholm

Arbetar du som VA-/Dagvatten-ingenjör och brinner du för att skapa vackra och hållbara utomhusmiljöer? Vill du utmana dig själv, ha en meningsfull inverkan på samhället och arbeta i nära samarbete med entusiastiska kollegor? Då är detta den perfekta möjligheten för dig!

Hos Funkia har du en nyckelroll på ett arkitektkontor med fokus på innovativa lösningar och hållbar utveckling! Låter detta som något för dig? Ansök här!

VA-/Dagvatten-ingenjör inom hållbar landskapsutveckling

Hos Funkia kommer du att, tillsammans med ett team av engagerade och kreativa landskapsarkitekter och dagvatten-/VA-ingenjörer, skapa långsiktiga helhetslösningar som håller hög kvalitet. Du kommer att arbeta med varierande projekt, från utveckling och planering av skolor, bostadsmiljöer och vårdmiljöer till analys och gestaltning av gemensamma stadsrum och infrastruktur.

Funkia uppmuntrar till kreativitet och nytänkande, därför ser vi fram emot att lära av din erfarenhet och expertis. På Funkias kontor i Hammarby sjöstad hittar du en positiv och energifylld arbetsmiljö där välmående och personlig utveckling är av högsta prioritet. Rollen är anpassningsbar efter din erfarenhet och ambition, därför välkomnar vi både seniora och juniora ingenjörer att ansöka!

För att lyckas i rollen:

  • Minst 2 års dokumenterad erfarenhet som VA-projektör &-/ eller Dagvatteningenjör
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom samhällsbyggnadsteknik.
  • Erfarenhet av att använda Civil 3D eller motsvarande programvara för VA-projektering och modellering (för VA-ingenjörer)
  • Erfarenhet av dagvattenutredningar och skyfallsberäkningar inom bostadsprojekt eller liknande (för dagvatteningenjör)

Det är även meriterande om du har erfarenhet från rollen som ledningssamordnare eller erfarenhet av att arbeta med Stormtac och Scalgo.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är kreativ och nytänkande med god förmåga att identifiera och implementera både nya som väl beprövade lösningar. Du trivs med att arbeta i team och samarbeta med olika intressenter och är intresserad av att ta fram blågröna lösningar tillsammans med landskapsarkitekter. Du besitter goda kommunikationsfärdigheter och trivs med att utrycka idéer i tal och skrift.

Funkia erbjuder dig:

  • En stimulerande och dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter
  • Spännande och varierande projekt som utmanar din kreativitet och kompetens.
  • Möjlighet att arbeta nära kollegor inom arkitektur, förvaltning och dagvatten för att skapa holistiska lösningar.
  • En rolig och positiv arbetsplats som värdesätter laganda och trivseln.

I denna rekrytering samarbetar Funkia med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Funkia

Funkia bildades 2005 och samlar idag ett trettiotal unika medarbetare med praktisk och teoretisk erfarenhet inom stadsbyggnad och landskapsarkitektur. Hos Funkia arbetar landskapsarkitekter, landskapsingenjörer, dagvatteningenjörer och trädgårdsmästare som tillsammans väver samman komplexiteten för långsiktig utveckling av landskapsrum i urbana miljöer. Genom analys, form, funktion och kommunikation hjälper Funkia sina beställare under omvandlingsprocessen – hela vägen från ritbord till jord.

Funkia utvecklar hållbara livsmiljöer för framtiden genom att möta samhällets utmaningar med god arkitektur och kvalificerade tjänster. Tillsammans utvecklar de stadens parker, torg och andra offentliga rum för att möta behoven och skapa naturliga mötesplatser för människor, djur och växter. 

 

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert