Elektriker

Elektriker

Göteborg

Trivs du att arbeta i en roll med stor variation och eget ansvar? Vill du komma till ett företag med mycket spännande kunder och ägandeskap i dina projekt? Trivs du med att styra dina dagar och ha kontakt med kunder. Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök redan idag.

Styr-& reglertekniker, Göteborg

Som Styr&-reglertekniker kommer du utföra varierande projekt med utgångspunkt från Göteborg där projekt kommer utföras i Göteborg med omnejd. En omväxlande roll med mycket kundkontakt där serviceandan genomströmmar på företaget.

För att lyckas i rollen har du:

  • Vi ser att du har några års erfarenhet som elektriker, styr-&reglertekniker eller larmtekniker
  •  B-körkort och svenska i tal & skrift.
  • God känsla för service och kundrelationer då många av våra projekt kräver aktiv dialog kunden och andra entreprenörer genom hela projektet.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en person med god servicekänsla och känsla för relationer. Är du utöver det kundorienterad med god planeringsförmåga kan denna tjänst vara något för dig.

D+ Installation erbjuder dig:

  • Servicebil som du utgår med hemifrån.
  • Goda förmåner i friskvård, dator och telefon.
  • God möjlighet till utveckling för rätt person i ett expansivt företag.
  • Ett företag med stabil kundstock inom fastighetsbranschen.

I denna rekrytering samarbetar D+ Installation med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget: D+ Installation är ett är ett dotterbolag till D+ Driftteknik som varit verksamma i branschen sedan 2018 och haft en stadig tillväxt. Företaget har sitt säte i Göteborg, Hisingen. D+ riktar sig främst mot kunder inom fastighetsbranschen och erbjuder tjänster inom installation, service och driftsättning. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert