Röntgensjuksköterska

Röntgensjuksköterska

Oskarshamn

Vill du vara med och bidra till högkvalitativ vård på ett prisbelönt mindre sjukhus? Vill du bli en viktig del i ett tätt samarbetande team bestående av kompetenta specialister och annan vårdpersonal? Vill du arbeta på en avdelning med korta beslutsvägar och familjär arbetsmiljö? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Radiologiska kliniken i Oskarshamn söker dig som är

Röntgensjuksköterska

Till vår moderna klinik söker vi dig som röntgensjuksköterska med erfarenhet av allmänradiologi och CT. Du är bekväm och trygg i rollen som röntgensjuksköterska och som du följer protokoll och vågar fatta egna beslut. Har du erfarenhet av mammografi och MR är det meritande. Tillsammans med skickliga och engagerade kollegor arbetar du måndag till fredag mellan 07:30 – 16:00, med viss beredskap.

Som röntgensjuksköterska erbjuds du

  • En familjär arbetsplats i en idyllisk miljö
  • En prisbelönt arbetsgivare som legat i Sverigetopp vid utvärderingar i nationella patientenkäten.
  • Utbildningsinsatser, deltagande på konferenser, utvecklingsdagar och övriga aktiviteter som bidrar till din och avdelningens utveckling

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Radiologiska avdelningen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Radiologiska avdelningen

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Välkommen till Oskarshamn!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert