Serviceelektriker

Serviceelektriker

Stockholm

Är du serviceelektriker idag och går i tankarna på nya möjligheter? Gillar du att ta eget ansvar och arbeta självständigt? Då kan Servicesidan vara rätt företag för dig!

Servicesidan grundades 2010 och har sedan dess utfört installationer åt företagskunder i hela Storstockholm. De har kontor i Spånga och arbetar främst med installationer av el och ventilation men även drift och underhåll.

Servicesidan är en helhetsleverantör och erbjuder det man behöver till fastigheten när det kommer till el, ventilation, drift och underhåll. Framgången vilar på att ett bra förebyggande arbete för att motverka problem i tid. Servicesidans filosofi är att leverera det som kunden förväntar sig och lite till. Kundkretsen är bred och består framför allt av butikskedjor och fastigheter.

Servicesidan växer och söker nu en serviceelektriker

Som serviceelektriker kommer du utgå hemifrån i förmånsbil direkt till jobben. Du kommer arbeta fritt och självständigt, därför är det viktigt att du drivs av att leverera goda resultat. Jobben du kommer utföra är bland annat fastighetstekniska elsystem och installationer. För rätt person med rätt driv finns stora utvecklingsmöjligheter att på sikt ta mer ledande roller som arbetsledare eller projektledare.

Kontor: Kontoret ligger i Spånga. Varje måndag träffas man på kontoret och går igenom veckan tillsammans.

I ditt dagliga arbete ingår det även att

  • Arbeta problemlösande och proaktivt med elektriska installationer.
  • Ta fram förbättringsförslag och analysera åtgärder.
  • Främst arbeta i olika projekt och servicearbeten.

Krav

  • Några års erfarenhet som serviceelektriker (du behöver ej vara fullbetald men ska vara minst fjärdeårsmontör)
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift.

Meriterande

Tidigare erfarenhet/kunskap av något av nedanstående:
Olika styrsystem samt erfarenhet av felsökning och reparationer av tekniska installationer som tex ventilation, värme, el samt styr/regler.

Du erbjuds ett en roll på ett trevligt, familjärt och växande bolag där du har stora möjligheter till att kliva i din yrkesroll. Servicesidan är ett företag med god sammanhållning och en gång i veckan tränar de tillsammans, bland annat paddel eller med PT. Företaget har naturligtvis kollektivavtal. Andra fina förmåner är ett stort bidrag till friskvård. Du får även en förmånsbil att använda privat. Dina utvecklingsmöjligheter är otroligt goda om du själv vill.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Servicesidan med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert