Golvläggare

Golvläggare

Stockholm

Är du en erfaren golvläggare med god erfarenhet av trägolv? Har du även erfarenhet av att jobba med försäkringsskador samt trivs med kundbemötande? Är du en frisk fläkt som är ute efter en tjänst hos ett företag som erbjuder frihet under ansvar, trevlig gemenskap och varierande arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig, ansök idag!

Wasa Parkett & bygg AB söker nu en driven golvläggare med ett öga för detaljer.

I tjänsten som golvläggare har du ansvar för att ge den bästa möjliga servicen till kunder runt om i Stockholm. Där arbetsuppgifterna är golvläggning med fokus på parkett och trägolv.

Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 20 000 skadeärenden. Du utgår från vårt kontor i Årsta och arbetar i hela Stor-Stockholm.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Kvalificerad erfarenhet som golvläggare
  • Bred kunskap av arbete med massiva trägolv
  • Självgående i ditt arbete och van att planera egna projekt
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande om du tidigare arbetat med försäkringsskador

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du tar eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer.

Vi erbjuder ett tryggt och ordningsamt bolag, tjänstebil samt ett härliga kollegor!

I denna rekrytering samarbetar Wasab parkett & Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Wasa Parkettservice AB är ett fullskaligt byggföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Företaget grundades 2007 som en parkettfirma men har utvecklats till att ha egenanställda snickare, målare, golvläggare och rivare. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 20 000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 25 medarbetare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert