Radiolog

Radiolog

Oskarshamn

Vill du vara med och bidra till högkvalitativ vård på ett prisbelönt mindre sjukhus? Vill du bli en viktig del i ett tätt samarbetande team bestående av kompetenta specialister och annan vårdpersonal? Vill du arbeta på en klinik med korta beslutsvägar och flexibel arbetsmiljö? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Radiologiska kliniken i Oskarshamn söker dig som är

Radiolog

Till vår moderna klinik söker vi dig som har ett par års erfarenhet som radiolog. Vi söker dig som har erfarenhet av att utföra och tolka radiologiska undersökningar samt har kunskaper i anatomi, patologi och fysiologi och förstår sjukdomar och tillstånd som kan upptäckas genom radiologiska undersökningar. Har du dessutom erfarenhet av MR är det meritande.

Som radiolog erbjuds du

  • En familjär och flexibel arbetsplats med möjlighet till distansarbete i en idyllisk miljö
  • En prisbelönt arbetsgivare som legat i Sverigetopp vid utvärderingar i nationella patientenkäten.
  • Utbildningsinsatser, deltagande på konferenser, utvecklingsdagar och övriga aktiviteter som bidrar till din och klinikens utveckling

Låter detta som rätt möjlighet för dig?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Radiologiska kliniken med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Radiologiska kliniken

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete – varje dag.

Välkommen till Oskarshamn!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert