Projektledare El

Projektledare El

Södertälje

Är du projektledare inom el med servicebakgrund? Går du i tankarna på nya möjligheter? Då kan Granitor Electro vara rätt företag för dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Det är ett väletablerat företag med stark familjekänsla – med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Målet är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. De är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte de 11 miljarder kronor.

Denna tjänst är placerad på Granitors Södertäljekontor. I Södertälje är de ca 30 personer, varav 4 projektledare.

I takt med företagets utveckling söker de en Projektledare

Som Projektledare utgår du ifrån kontoret i Södertälje. Du ansvarar för att tilldela jobb och arbetsuppgifter, för projekten du ansvarar för. Du planerar och styr dina egna dagar, bland annat planerar du jobben för elektrikerna. Vidare planerar du även inköp och material, upprättar egenkontroll och har löpande kontroll över budget och ekonomi gällande dina projekt. Det är viktigt att du har god kommunikation med kunder och leverantörer och följer upp att allt rullar på som det ska.

Som projektledare kommer du främst jobba med mindre byggföretag på max 4-5 miljoner, men det kan förekomma större projekt också. Exempel på företag Granitor jobbar med är Scania, Transauto, Tälje Nät och SFAB.

Krav

  • Minst 2 års erfarenhet som projektledare inom el
  • Tidigare erfarenhet av industri
  • Du har en säljande, social personlighet och är inte rädd för att komma på lösningar
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Ledarskapsutbildning eller andra relevanta utbildningar

För att lyckas i rollen är du ambitiös, framåt och drivs av att ta företaget framåt. Du är hjälpsam och är inte rädd att ”hugga i om du det behövs. Du är förstående och en bra lyssnare och är inte rädd för att ta beslut.

Du erbjuds att komma till ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Företaget är väletablerat med en stark familjekänsla med god gemenskap, sammanhållning och trivsel. Granitor har en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag samt stora möjligheter till personlig utveckling. Möjlighet finns även att hyra fjällstugor till förmånliga priser. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, service/förmånsbil samt utbildningar via Granitor Business School. Granitor sätter sina anställda i centrum!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Granitor Electro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer