Servicetekniker

Servicetekniker

Kungsbacka

Är du en ansvarstagande och strukturerad person som vill arbeta i en variationsrik roll på ett växande och välmående företag? Gillar du att utföra ditt arbete noggrant och målinriktat? Trivs du med att arbeta nära kunden och har erfarenhet av att driva serviceprojekt? Då vill vi höra mer om dig, sök tjänsten som Continovas nya

Servicetekniker, Kungsbacka

I rollen som servicetekniker kommer du ha en serviceinriktad roll på ett företag under tillväxt. Du kommer utföra service- och installationsarbeten hos Continovas kunder, vilket innefattar felsökning, service, nyinstallation, byggnation av inredningar på bilverkstäder samt framför allt underhåll av olika sorters lyftar. Enstaka resor i Sverige med övernattning kan förekomma.

Du får tillgång till egen bil och väljer om du vill utgå hemifrån eller från Continovas verksamhet i Kungsbacka.

Din profil

  • Händig, gärna med erfarenhet som snickare, montör eller tekniker
  • B-körkort, svenska & engelska i tal och skrift samt datavana
  • Har du kunskap inom el, mekanik och hydraulik är det meriterande

Du erbjuds

  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en platt organisation och familjär företagskultur
  • En nyckelroll på ett företag som värnar om sina medarbetare där trivseln är hög
  • Ett team med stöttande och kompetenta kollegor
  • En roll präglad av frihet, du planerar delvis dina egna jobb samt utgår hemifrån

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Continova med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Continova

Continova AB är, via sina 50 medarbetare, en av de marknadsledande leverantörerna av utrustning till däck- och bilverkstäder. Vi har ett brett produktsortiment och erkända varumärken för att säkerställa kvalitet till våra kunder. Det stora produktutbudet består bland annat av däckmaskiner, fordonslyftar, verkstadsinredning, förbrukningsmateriel samt plåt och skadeutrustning. Utöver produkter erbjuder Continova även lösningar inom verkstadsplanering och utbildningar.

Från kontoret i Kungsbacka arbetar ca 25 medarbetare som jobbar med administration, utbildning och teknik. Vi ger support till våra säljare som reser på olika distrikt över hela landet. Vi har även en egen serviceorganisation som installerar, servar och reparerar utrustningen för våra kunder.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer