Serviceelektriker

Serviceelektriker

Stockholm

Är du elektriker idag och vill hamna på ett väletablerat, stort bolag som varit med länge? Har du flera års erfarenhet inom service? Då kan Granitor Electro vara rätt företag för dig!

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Det är ett väletablerat företag med stark familjekänsla – med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Målet är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. De är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte de 11 miljarder kronor.

I takt med företagets utveckling söker de en serviceelektriker

Som serviceelektriker hos Granitor planerar och styr du din dag själv. Du blir tilldelad jobb av servicechefen för att sedan planera ut jobben så det passar sig bäst. Du kommer att utgå från hemmet i servicebil och är vanligtvis ute hos kund vid 07. Vidare planerar du material och inköp, upprättar egenkontroll, stämmer av med kund angående arbetets fortskridande samt rapporterar tid och material för fakturering via företagets serviceapp. Du kommer främst arbeta med elinstallationer och Granitor erbjuder en mix av olika typer av servicearbeten inom industri, fastighet, köpcentrum m.m. Dina främsta arbetsuppgifter blir att utföra reparationer, installationer och felsökningar på både mindre utbyggnader och befintliga anläggningar.

Krav

  • Minst 5 års erfarenhet som elektriker (fullbetald)
  • Grundläggande kännedom om el-, tele-, brand- och/eller säkerhetsinstallationer.
  • Du har el-utbildning på gymnasienivå, ECY-certifikat
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift

För att lyckas i rollen gillar du att arbeta med frihet under ansvar, självständigt och resultatinriktat. Arbetet innefattar daglig kontakt med kunder och leverantörer , internt och extern vilket kräver att du har en god social förmåga. Du är inte rädd att för att ta egna initiativ och hitta lösningar då det förekommer en del ensamarbete.

Du erbjuds att komma till ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Företaget är väletablerat med en stark familjekänsla med god gemenskap, sammanhållning och trivsel. Granitor har en bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag samt stora möjligheter till personlig utveckling. Andra förmåner är friskvårdsbidrag, sjukförsäkring, service/förmånsbil. Granitor sätter sina anställda i centrum!

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Granitor Electro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert