Larmtekniker

Larmtekniker

Falun

Är du en duktig larmtekniker som är sugen på nya utmaningar? Bor du i Dalarna och vill arbeta på ett litet kompetent företag som värdesätter bra stämning och god förståelse för andra kollegor?

Då kan du vara CFS Larms nya larmtekniker, ansök idag!

I tjänsten som larmtekniker hos CFS Larm kommer du att arbeta med installation, service och felsökning av inbrottslarm, passagesystem och kamerasystem. Till viss del även brandlarm. Du arbetar både självständigt och i team med att säkerställa att kundernas säkerhetssystem fungerar optimalt. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar och du kommer att ha möjlighet att planera dina egna arbetsdagar.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Erfarenhet som larmtekniker
  • Ett rent belastningsregister
  • Svenska i tal & skrift, B-körkort
  • Kunskap inom säkerhetssystem
  • Behörigheter och certifikat är meriterande
  • El-teknisk bakgrund är meriterande

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och hög kvalitet. Du är en social och empatisk person som gillar att ha löpande kundkontakt.

Vi erbjuder dig:

  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter en bra arbetsplats för alla
  • Arbetstidsförkortning
  • Ett anrikt företag som värdesätter frihet under ansvar

 I denna rekrytering samarbetar CFS Larm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

CFS (Cash Flow Security) Grundades år 1985 och har sedan dess omvandlats från ett värdetransport- och väktarbolag till att bli en renodlad leverantör av säkerhetsinstallationer sedan 90-talet. Verksamheten är djupt förankrad lokalt i Dalarna och har många fina kundrelationer.

År 2019 köptes verksamheten upp av Prosero Security vilket är en av Nordens största säkerhetsleverantörer.

Företaget är av SBSC certifierat som installatör av inbrottslarm i larmklass 2.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer