Arbetsledare med produktionsansvar

Arbetsledare med produktionsansvar

Norrköping

Är du ledande montör inom el idag och vill ta nästa steg med mer ansvar? Då kan du vara rätt person för rollen som Produktionsledare hos Garantio!

Garantio är ett bolag som siktar på att bli en riktig helhetsleverantör när det kommer till fastigheter och teknik. De jobbar idag med installation, automation, olika proptech-lösningar, projektering samt energilösningar. Garantio är ett entreprenörsägt bolag så ingen dag är den andra lik. De vill arbeta med människor som är duktiga på vad de gör, vill framåt, är nyfikna och vill ha roligt på jobbet. Utvecklingsmöjligheterna är väldigt stora, då de har flera olika grenar att inrikta sig på.

Geografiskt område: Installationssidan finns idag i Östergötland och Skåne.

Som produktionsledare blir dina arbetsuppgifter att sköta den dagliga produktionen på ett av Garantios större projekt. Du kommer ansvara för både personal och allt inom produktionen. För att passa som produktionsledare tror vi att du idag arbetar som ledande montör eller produktionsledare. Du har flera års erfarenhet från branschen och har jobbat som elektriker i många år.

Geografiskt område: Kontoret ligger i Norrköping, men du utgår från hemmet och jobben finns mellan Norrköping och Linköping

Krav

  • Du har jobbat som elektriker i flera år (fullbetald elektriker)
  • Du behöver ha haft en roll som ledande montör eller annan ledande roll inom el.
  • B-Körkort

Som person är du är ansvarsfull, driftig, engagerad och gillar att avsluta projekten du tar till dig. Du drivs av att ha mycket att göra och tycker det är roligt med variation på jobbet.

Du erbjuds att komma till ett företag där det finns mycket och bred yrkeserfarenhet. Alla som jobbar på Garantio har varit med länge i branschen och kan kan tillsammans hjälpa till att ta företaget och dig och din personliga utveckling framåt. Andra förmåner är kollektivavtal och tjänstebil.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Garantio med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg. Vi tillämpar löpande urval och tjänster.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer