Projektledare – Försäkringsskador

Projektledare – Försäkringsskador

Stockholm

Är du en person som trivs i en ansvarsfull nyckelroll på en organisation med höga ambitioner, där kvalité och tempo är hörnstenarna? Är du en erfaren projektledare som är van att arbeta med försäkringsskador? Drivs du av utveckling och har erfarenhet av kalkylering? Då vill vi höra mer om dig! Ansök idag

I tjänsten som Projektledare har du ansvar för att beräkna och kalkylera projekt samt ta fram underlag och följa byggprocessen. Våra projekt är inom Stockholmsområdet och innefattar inredningssnickeri, reparationer och kompletteringar vid försäkringsskador. Projekten varierar i storlek och vi ser att du har ett flexibelt och ambitiöst förhållningsätt.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst två års erfarenhet av projektledning inom försäkringsskador
  • Goda kunskaper inom kalkyleringsprogrammet MEPS
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du tar eget ansvar och är van vid att arbeta självständigt. Vi ser även att du har lätt för att skapa och bygga nya relationer.

Vi erbjuder ett tryggt och ordningsamt bolag, tjänstebil samt härliga kollegor!

I denna rekrytering samarbetar Wasab parkett & Bygg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Wasa Parkettservice AB är ett fullskaligt byggföretag som arbetar främst med försäkringsskador. Företaget grundades 2007 som en parkettfirma men har utvecklats till att ha egenanställda snickare, målare, golvläggare och rivare. Vi är avtalspartner med ett flertal försäkringsbolag och utför dagligen besiktningar av vattenskador, brand med mera. Vi har sedan start utfört mer än 20 000 skadeärenden. Vi har kontor i Årsta och är i dagsläget cirka 25 medarbetare. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer