Serviceelektriker

Serviceelektriker

Örebro

Arbetar du som serviceelektriker och är ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett familjärt bolag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som Serviceelektriker/tekniker hos Telectromontage kommer du arbeta med variationsrika uppdrag inom elservice/teleservice såsom installationer, felsökningar och förebyggande arbete. Telectromontages primära kunder är fastighetsägare och byggföretag. Du utgår hemifrån eller kontoret i servicebil som förmånsbil och du kommer att ansvara för förtroendeuppdrag och RAM-avtal i Örebro med omnejd. Du har även möjlighet att forma rollen efter din erfarenhet och ambition.

Vi ser gärna att du är mångsidig och hjälper till där det behövs.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Fullbetald elektriker
  • 3 års erfarenhet inom service
  • ECY-certifikat
  • Van att läsa ritningar samt el scheman
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Det är även meriterande om du har erfarenhet av tele & säkerhet samt styr & regler eller har drivit egna jobb i stort eller smått.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lösningsorienterad lagspelare som har ett högt servicetänk. Du är en social och utåtriktad person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som elektriker tillsammans med stöttande och erfarna kollegor.

Telectromontage erbjuder dig:

  • Ett välmående bolag under tillväxt där alla är med och skapar framtiden för företaget
  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter gemenskap och tillhörighet
  • Familjär företagskultur där alla hjälper alla 
  • Konkurrenskraftig lön

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Telectromontage 

Telectromontage grundades år 2004 av Peter Staaf. Telectromontage är ett modernt entreprenad-& serviceföretag som utför El, Tele-& automationsinstallationer. Våra kunder är främst: fastighetsägare, byggföretag och privatpersoner primärt i Örbro län, Mälardalen och region Stockholm men våra kunder finns i hela landet.

Vi är 26 anställda och verksamhetens huvudfokus är service och medelstora jobb med hög tekniskt innehåll. År 2022 köptes bolaget av Hjo Installation som är växande kraft i installationsbranschen som tillsammans omsätter över en 2,3 mdkr. År 2023 tog Patrik Jämtvall över som VD på bolaget vilket gör att den lokala prägeln på bolaget kvarstår. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer