Projektchef

Projektchef

Mälardalen/ Stockholm

Arbetar du som projektchef och är van att driva stora projekt inom industriteknik? Vill du vara med och driva några av Sveriges mest utmanande och stimulerande innovationsprojekt framåt?

Är du driven, affärssam och trivs i en öppen och prestigelös företagskultur som uppmuntrar engagemang och delaktighet? I rollen som projektchef erbjuds du en nyckelroll hos en framstående aktör inom Svensk industri.

Är du redo för nästa utmaning i karriären? Ansök idag!

I rollen som projektchef har du huvudansvaret för att harmonisera arbetet i en koncern som levererar tjänster och produkter till svensk industri. Du leder och motiverar projektgrupper samt ansvarar för kvalitén på den levererade tjänsten. Du är spindeln i nätet som kommer att starta projektorganisationen och sätta tydliga ramar för organisationens gemensamma uppdragsmål. 

I rollen ingår personalansvar, leda och kontrollera projektteam samt utföra löpande rapportering till VD. Du kommer även att utföra nyförsäljning samt löpande uppföljning. Till din hjälp har du projektgrupper som oftast består av specialister inom sina respektive områden, exempelvis ingenjörer, utförare, inköpare och ekonomer.

Rollen är placerad i Mälardalen och du kan utgå från kontoret i Södertälje eller Eskilstuna.

För att lyckas i rollen ser vi att du:

  • Har minst 5 års erfarenhet som projektchef eller liknande med personalansvar
  • En teknisk bakgrund inom industriteknik
  • Van att hantera tekniska lösningar
  • Har B-körkort
  • Flytande tal och skrift i svenska och engelska.

Det är även meriterande om du har en högskoleutbildning samt haft projektansvar inom en entreprenadbransch. Du har goda kunskaper inom affärsjuridik samt erfarenhet av arbete i den tillverkande industrins komplexa anläggningar.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är flexibel och kan hantera snabba ändringar i planeringen. Du är engagerad, har god kommunikativ förmåga samt har ett tekniskt intresse. Har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Du har förmågan att hantera en hög arbetsbelastning och kan driva dina egna processer framåt och är en van problemlösare.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med god ekonomi som arbetar med projekt inom framtidens innovationer
  • Varierat arbete med spännande arbetsuppgifter åt trygga och återkommande kunder
  • Ett företag med härliga och drivna kollegor som besitter hög yrkeskunskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer