Servicetekniker Malmö

Servicetekniker Malmö

Malmö

Är du intresserad av nytt uppdrag inom teknik och arbetar som servicetekniker idag? Skicka in din ansökan redan idag och öka chansen att hitta en tjänst som passar just dig!

Vi får löpande in rekryteringsuppdrag inom teknik i Stockholm, Skåne och Göteborg. Är du redo för nya utmaningar och är intresserad av att ta en inledande dialog för att höra vad marknaden har att erbjuda, tveka in att skicka in ditt CV.

Vanligt förkommande önskemål från våra kunder när de är på jakt efter nya servicetekniker är att det har erfarenhet utav:

  • Service och reparationer på entreprenadmaskiner eller andra maskiner som drivs med mekanik, el eller hydraulik.
  • Felsökning och underhållsarbete hos kunder.
  • Fältservice och kundrelationer.

Vad händer nu?
I en rörlig marknad är det snabba ledtider och har vi inte ett uppdrag för dig just idag kommer de löpande in uppdrag runtom i landet eller så ser vi till att hitta en roll som är anpassad utefter det som passar dina önskemål.

Vi ser fram emot att få din ansökan redan idag för att kunna matcha din profil gentemot relevanta uppdrag. För att vi ska kunna öka chansen att pricka rätt för just dig så ser vi gärna att du delar en fullständig kandidatprofil och ser till att du hamnar rätt.

Ansökan
Bli en del av vårt nätverk för uppdrag inom teknik genom att skicka en ansökan redan idag. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att ta kontakt med, Oscar.thiele@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer