Senior Byggprojektledare

Senior Byggprojektledare

Stockholm

Verkar du som senior byggprojektledare och är van att driva projekt inom kommersiella fastigheter? Är du affärssam och har ett upparbetat kontaktnät? Trivs i en företagskultur som uppmuntrar, utmanar och engagerar sina medarbetare? I rollen som byggprojektledare hos Fastighetsägarna Service erbjuds du en nyckelroll hos en framstående aktör inom svensk fastighetsförvaltning!

Är du redo för nästa utmaning i karriären? Ansök här!

I rollen som senior byggprojektledare hos Fastighetsägarna Service arbetar du i en spännande och kombinerad nyckelroll med likväl affärsutveckling/försäljning som byggprojektledning. Arbetet innefattar framförallt att skapa nya affärsmöjligheter bland kommersiella fastighetsägare och inom projektledning, för att utveckla bolaget i detta segment. Genom att bygga relationer inom och utanför ditt befintliga nätverk av kommersiella fastighetsägare gör du ett viktigt arbete för den fortsatta expansion inom projektledning. Beroende på storlek och efterfrågad kunskapsnivå i de kommersiella projekt du drar in, så är du mer eller mindre närvarande i form av projektledare. I vissa projekt tror vi att du agerar projektchef och samarbetar med dina projektkollegor när det kommer till leveransen, medan du i andra projekt driver arbetet själv enligt standard. Det handlar då om att driva samtliga faser från förstudie, projektering, upphandling och genomförande till besiktning och överlämning.

Arbetet är fritt och varierat där du förväntas skapa de förutsättningar du behöver för att bygga upp en kundstock kommersiella fastighetsägare. Detta med hjälp av en stabil och bred kompetens inhouse med energispecialister, entreprenadjurister, ekonomer och affärsutvecklare. Med det sagt kommer du till en flexibel arbetsplats där du planerar upp din tid på det sätt som passar dig och din leverans bäst. Du är ensam i rollen som senior projektledare mot kommersiella fastigheter men har uppemot 25 projektledarkollegor som arbetar mot bostadsrättsföreningar. Då detta är en nyskapad roll har du goda möjligheter att forma rollen, för att på bästa sätt möta de tillväxtmål och visioner som du arbetar mot. Som senior projektledare mot kommersiella fastighetsägare är du drivande i arbetet att göra Fastighetsägarna Service till en självklar samarbetspartner för byggprojektledning för kommersiella fastighetsägare.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Minst 5 års kvalificerad erfarenhet från hela processen inom projektledning av kommersiella fastigheter
  • Goda kunskaper inom entreprenadjuridik, upphandling, prissättning, formulering av offerter, ekonomi-och tidsstyrning samt protokoll- och rapportskrivning.
  • Utöver detta besitter du ett upparbetat kontaktnät inom branschen.
  • B-körkort

Det är även meriterande om du har en relevant högskoleutbildning.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser att du som person är initiativtagande, självdriven och har en hög utförandeförmåga. Du trivs i en kundnära roll och har en god förmåga att skapa nya affärsmöjligheter hos den stora kunden såväl som den lilla. Du är engagerad, resultatorienterad och tar ett helhetsansvar för att leveransen i varje projekt som du driver håller en hög kvalitet. Du trivs med att driva affärer framåt och är en van problemlösare.

Vi erbjuder dig:

  • En nyckelroll hos ett etablerat fastighetsbolag
  • Frihet under ansvar
  • Konkurrenskraftiga förmåner
  • Möjligheten att vara med och bygga upp ett nytt affärsområde 
  • Ett företag med härliga och självdrivna kollegor som besitter hög yrkeskunskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstensson, Nicklas.thorstensson@jobway.se och Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Fastighetsägarna

Vi på Fastighetsägarna Service är experter på fastighetsförvaltning och vår passion är att förenkla och skapa framtidens fastighetsägande. Med 150 år i branschen vet vi vad som ska göras, och framför allt hur det ska göras på bästa sätt. Hos oss jobbar vi med hela förvaltningen, som juridiska konsultationer, ekonomisk och teknisk förvaltning samt försäljning av fastighetsprodukter. Vi omsätter i dagsläget 300 miljoner kronor per år och är 280 medarbetare.

Vi sitter alla samlade på Alströmergatan 14 på Kungsholmen och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra – varje vecka finns ledarledda träningspass i våra egna lokaler och vi har fullt utrustat och nyrenoverat gym. Du har dessutom tillgång till Fastighetsägarnas utbildningar.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer