Tandläkare

Tandläkare

Stockholm

Är du en tandläkare som söker en familjär, modern och patientorienterad klinik med höga ambitioner? Trivs du i en miljö där patienter och medarbetare bemöts med omtanke och respekt? Då kan du vara Tandvård I Enskedes nya

Tandläkare

Som tandläkare på Enskede Tandvård arbetar du med vuxna och ungdomar med olika vårdbehov. Du kommer ha ett omväxlande arbete med goda chanser till personlig utveckling. Du motiveras av goda resultat och ett gott patientbemötande. Du är självgående och utför säker vård.

Kliniken ligger i Enskede i nära anslutning till Stureby vårdcentral. Kliniken har flera behandlingsrum där såväl engagemang som kompetens är högt bland medarbetarna.

Krav

  •       Legitimerad tandläkare med minst 4 års erfarenhet
  •       Kunskaper i det svenska språket
  •       God administrativ förmåga

Du erbjuds

  •      En arbetsplats med gott renommé och kompetenta kollegor
  •      En varm och hjälpsam företagskultur
  •     Moderna och välutrustade lokaler

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Enskede Tandvård med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Enskede Tandvård
Vi erbjuder all form av allmäntandvård, förebyggande, protetiska lösningar, estetisk tandvård (blekning, porslinsfasader m.m), fyllningar, rotbehandlingar. Vi har bra samarbete med specialister inom parodontologi, implantat och kirurgi. Vid ditt första besök kommer vi att göra en grundlig undersökning av dina tänder, slemhinnor, käkleder, bett och ska ta röntgenbilder som anses nödvändiga.

Vi går gemensamt igenom de eventuella fynd som finns. Du får fullständigt information om behandlingen samt får du veta vad kostnaden blir vid någon form av behandlingsbehov. Du får även upplysning om vilken form av egenvård som passar just dig och dina tänder och vilka redskap som är lämpliga i ditt fall. Vår lokal är handikappanpassad.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert