Verksamhetschef/tandläkare

Verksamhetschef/tandläkare

Uppsala

Vill du arbeta i en ansvarsfull nyckelroll hos Sveriges största privata arbetsgivare inom vårdsektorn? Är du en erfaren tandläkare som vill arbeta såväl kliniskt som strategiskt? Praktikertjänst Bredgränd Tandvård står inför ett generationsskifte och söker därför;

Tandläkare med ambition att bli verksamhetschef, Uppsala

Från den nyrenoverade och moderna mottagningen med utsikt över centrala Uppsala söker vi dig som vill arbeta med allmäntandvård för patienter i alla åldrar. Som understöd har du flera skickliga och engagerade tandhygienister, tandsköterskor och tandläkarkollegor. Som person är du kommunikativ, har lätt för att samarbeta och är förtroendeingivande i möte med patienter och kollegor.

Krav

  • Legitimerad tandläkare med flera års erfarenhet
  • God administrativ förmåga samt flytande i svenska i tal och skrift
  • Har du ett intresse och/-eller erfarenhet av ledarskap och verksamhetsutveckling är det meriterande

Du erbjuds

  • Stora möjligheter att påverka verksamhetens utveckling med målbild att växa in i roll som verksamhetschef, om intresse finns
  • En stor, trygg och omhändertagande arbetsgivare som satsar på internutbildningar
  • Generös ersättning, förmåner, pensionsavsättning och personlig utveckling

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Praktikertjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Praktikertjänst

Praktikertjänst har utvecklat Vårdsverige i 60 år och är Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Affärsmodellen är unik med 1 300 delägare som är både verksamhetsansvariga och anställda på mottagningar runt om i landet. Delägarna är tandläkare, läkare, tandtekniker, tandhygienister, sjukgymnaster/fysioterapeuter, psykoanalytiker/terapeuter, psykologer, kiropraktorer, sjuksköterskor, barnmorskor, logopeder och dietister. Omsättningen uppgår till cirka 8,5 miljarder kronor och antalet medarbetare är drygt 7 100.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer