Servicetekniker inom el

Servicetekniker inom el

Göteborg

Är du en noggrann, händig och driftig servicetekniker som vill arbeta i en variationsrik roll på ett globalt bolag? Gillar du att utbyta kunskap och erfarenhet med kompetenta kollegor? Är du en ansvarstagande servicetekniker med el-bakgrund? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Som servicetekniker arbetar du med underhåll, service, felsökning, reparationer och installation på plats hos kund av främst Caterpillars produktprogram, som innefattar generator-set, kylmaskiner, värmepannor, lastbanker och transformatorer. Arbetet utförs på plats i verkstaden i Kungälv samt ute hos kund i såväl närområdet som runt om i Sverige. Du rapporterar till ansvarig chef på plats i Kungälv.

Vi söker dig som har arbetat som servicetekniker eller serviceingenjör. Rollen är rik på variation då du jobbar mot alltifrån byggföretag till energibolag och offentlig sektor.

Krav

  • Teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande
  • God el-kompetens samt erfarenhet av att köra truck
  • B-körkort, god datorvana samt flytande i svenska och engelska
  • Har du jobbat med uthyrningsverksamhet är det meriterande

Du erbjuds

  • Ett stimulerande jobb där den tekniska kompetensen hos dina kollegor är hög
  • En möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken
  • En arbetsplats med god sammanhållning och stark gemenskap

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Zeppelin Sverige med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40 och Niclas Gustavsson, niclas.gustavsson@jobway.se 070 274 19 25. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Zeppelin Sverige

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer.

Bland våra Cat-produkter finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Våra uthyrningsverksamheter fokuserar på både maskiner och tillbehör samt lösningar för kraftförsörjning, kyla och värme.

Välkommen till Zeppelin! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer