Sprinklermontör

Sprinklermontör

Stockholm

Har du erfarenhet av sprinklersystem eller är du kanske en hantverkare inom installation som är nyfiken på en helt ny karriär? Vill du arbeta på ett stabilt företag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Som sprinklermontör hos A-sprinkler har du en nyckelroll på ett företag som värdesätter frihet under ansvar och kompetensutveckling! 

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som sprinklermontör hos A-sprinkler utför du underhållsarbeten, installation, rörmontering och felsökning av sprinklersystem. Tillsammans med kompetenta kollegor jobbar du mot kunder inom den kommersiella sektorn med varierande och utvecklande arbetsuppgifter. Du utgår hemifrån i servicebil. Arbetet sker i Storstockholm med omnejd. På sikt kan rollen komma att anpassas efter din erfarenhet och vilja.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort
  • Viss erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Det är meriterande om du är fullbetald sprinklermontör eller om du har arbetat med VS.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en problemlösare med högt servicetänk. Du är en social och pedagogisk person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som servicemontör tillsammans med stöttande och erfarna kollegor.

A-sprinkler erbjuder dig:

  • En tjänst på ett familjärt bolag med gott rykte i branschen
  • Spännande och utvecklande yrkesmöjligheter 
  • Ett stabilt bolag som värdesätter frihet under ansvar

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om A-Sprinkler  

Med spetskompetens inom flera områden under ett och samma tak, har A-sprinkler alltid rätt person på rätt plats, från projektering och installation till service och underhåll.

A-Sprinkler är en helhetsleverantör inom entreprenad och service av släcksystem. Vi är en av de största aktörerna på service och eftermarknad med över 25 fullt utrustade servicebilar i Stockholm- och Uppsalaområdet. Tillsammans servar och underhåller vi över 400 anläggningar.

Vi erbjuder ett helhetsansvar för sprinkleranläggningar med trygga och långsiktiga kundrelationer.

Vi är en del av Inprocon som har målet att bli Sveriges ledande aktör inom brandskydd.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer