Säljare, fastighetssektorn

Säljare, fastighetssektorn

Stockholm

Är du en person som trivs i en resultatinriktad roll på ett entreprenörsdrivet företag där trivsel och innovation är hörnstenarna? Vill du bli en del av ett inspirerande tillväxtföretag som har siktet inställt på en börsnotering? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Torngrund Group AB expanderar och söker till sitt kontor på Södermalm dig som är deras nya

Säljare, fastighetssektorn

Som säljare på Torngrund kommer du arbeta med offerthantering samt uppsökande försäljning av såväl befintliga som nya kunder till Torngrund. Du kommer, tillsammans med ett par andra säljare och Torngrunds VD, driva kundprocesser framåt på ett strukturerat och lönsamt sätt. Du arbetar med telefon som främsta verktyg och kommer bearbeta företag som är i behov av fastighetsetablering, runt om i Sverige.

Din profil

·       Ett par års erfarenhet från kundnära arbete, gärna inom försäljning

·       Har du erfarenhet och/-eller ett intresse för fastighetssektorn är det meriterande

·       God datavana samt flytande i svenska.

Du erbjuds

·       Företagskultur som är präglad av entreprenörskap och framåtanda

·       Ett optionsprogram som innebär stora möjligheter i samband med börsnotering

·       En roll där du gör såväl många som stora affärer

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Torngrund med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Torngrund

Torngrund utvecklar, äger och förvaltar framtidens kommersiella fastigheter med fokus på industri, lager, logistik och kontor. Vi är ett rikstäckande bolag, och med kunden i fokus arbetar vi flexibelt och innovativt mot målet att vara en långsiktig partner och en del av kundernas tillväxtresa. Vi tänker långsiktigt även när det gäller hållbarhet och miljö. Därför ser vi till att ligga i framkant med smarta digitala lösningar och självklart har alla våra nyproducerade fastigheter en miljöcertifiering. Vi jobbar helt enkelt med hållbara fastigheter för en hållbar framtid.

Torngrund grundades 2019, och har tack vare sina 20 medarbetare från kontoren på Södermalm och i Nyköping, en årlig omsättning om 500 miljoner med stabil lönsamhet.

Välkommen till Torngrund!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer