Servicetekniker

Servicetekniker

Stockholm

Har du ett tekniskt intresse och vill utvecklas inom mätinstrument för gaser och närliggande produktgrupper? Vill du arbeta på ett familjärt bolag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Som servicetekniker hos Alfakomp har du en varierad roll på ett företag som värdesätter kompetensutveckling!

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som servicetekniker hos Alfakomp AB kommer du att arbeta med reparation och underhåll av mätinstrument för gaser, och närliggande produktgrupper (provtagningssystem mm.) Arbetsuppgifterna varierar och du kommer utöver servicearbetet hantera kundkontakten, orderregistrering, idrifttaganden, in-& utleveranser samt lagerjobb. Arbetet sker till stor del på verkstaden i Saltsjö-Boo samt en del jobb ute hos kund. Du har en nära samverkan med dina kollegor på Alfakomp. På sikt finns det även möjlighet att forma rollen efter din vilja och erfarenhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  •  Goda kunskaper i svenska & engelska i både tal & skrift
  • B-körkort
  • Gärna grundläggande kunskaper inom inom fysik/kemi eller teknik 

Det är meriterande om du har praktisk bakgrund inom el, teknik eller processindustri.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är formbar, strukturerad och noggrann. Du är en social person som gillar att ha löpande kundkontakt för att ge service på högsta nivå. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som servicetekniker tillsammans med stöttande och erfarna kollegor. 

Alfakomp erbjuder dig:

  • En tjänst på ett företag med gott rykte i branschen
  • En omhändertagande arbetsgivare som värdesätter gemenskap och tillhörighet.
  • Intressanta tekniska projekt med kompetenta kollegor.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Alfakomp AB 

Alfakomp AB grundades 2005 av Bengt Borg och Stefan Nybergh, båda med långvarig erfarenhet från anrika Boo Instrument AB.

Alfakomp AB har kontor, lager och serviceverkstad i Saltsjö-Boo strax öster om Stockholm. Alfakomp arbetar med kunder inom industri mm och erbjuder instrument och systemlösningar för mätning av gaser, samt ledningskomponenter för hantering av olika fluider (hydraulolja, kemikalier mm.).

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer