Speciallärare alt lärare

Speciallärare alt lärare

Hylte

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision. Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Sök tjänsten som

Speciallärare alt lärare i Ma/No

Örnaskolan är en 7-9 skola med ca 450 elever som präglas av ett gott arbetsklimat och ett kollegie som trivs tillsammans. Tillsammans arbetar vi med att forma harmoniska ungdomar med självförtroende. Vi ger ungdomarna de verktyg de behöver för att klara av fortsatta studier och fortsätta sin resa mot vuxenlivet.

På Örnaskolans högstadium ges du en möjlighet att göra en skillnad för Hylte kommuns framtid, våra ungdomar. Vi är i början på en resa tillsammans elever och personal, där vi ska höja elevernas resultat och skapa goda förutsättningar för fortsatta studier på gymnasiet. Vi arbetar hårt med ständiga förbättringar och vi utvecklas tillsammans.

Arbetsbeskrivning

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet samt höja elevernas måluppfyllelse.

Då vår nuvarande speciallärare i matematik har valt allt gå vidare till en rektorstjänst söker vi en ny speciallärare eller lärare i Ma/No. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för att planera, följa upp och utvärdera ditt arbete samt att arbeta nära tillsammans med övriga lärare och annan personal i ett engagerat ämneslag. Du som söker brinner för att ge eleverna de bästa förutsättningar för att nå arbetsro, självförtroende och goda studieresultat. Du är väl förtrogen med stödundervisning och med det kompensatoriska uppdraget. Dina arbetsuppgifter planeras utifrån en analys av elevernas resultat och det kan ske enskilt och i mindre grupp. Stödet kan både ges intensivt under en kortare period samt under en längre tid.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad grundskollärare med en speciallärarexamen med inriktning på matematik. Du har goda kunskaper och erfarenheter i att arbeta med elever som av olika anledningar har svårt att nå målen i den ordinarie matematikundervisningen.

Du känner dig väl förtrogen med uppdraget som speciallärare där elevinflytande och flexibilitet är en naturlig del i ditt arbetssätt. Du har egenskaper som innefattar relationsbyggande gentemot elever, vårdnadshavare och personal. Ditt arbete präglas av tydlighet, struktur och kreativitet för att främja elevernas lärande. Du följer aktuell forskning och har god kännedom om läromedel och olika tillvägagångssätt för att möta alla elever.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Ersättning

Individuell lönesättning

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert