Biträdande rektor

Biträdande rektor

Stockholm

Du vill utveckla. Och bevara. Precis som vi.

Här på Ursvikskolan jobbar vi efter visionen att På vår skola, ska varje elev få möjlighet att utmanas och utvecklas och nå så höga resultat som möjligt, efter sin egen förmåga, i en trygg och trivsam miljö.

Hos oss arbetar ungefär 55 vuxna med fullt fokus på lärandet för våra 440 elever från förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i Ursvik, i norra delen av Sundbyberg i fräscha och härliga lokaler. Vår största styrka är vår positiva och kreativa personalgrupp, som trivs att jobba tillsammans och gör det roligt att komma till jobbet. Sök tjänsten som

Biträdande rektor

Som Biträdande rektor kommer du att vara en del av skolledningen med ansvar för personal och elever. Arbetsmiljö och trivsel på arbetsplatsen är viktiga hörnpelare för att lyckas med uppdraget att eleverna når sina mål med sin utbildning. Uppdraget i denna biträdande rektorstjänst riktas mot att ansvara för fritidshemmets verksamhet.

I tjänsten kan det bli aktuellt med schemaläggning och tjänstefördelningsarbete. Det ingår även arbetsmiljöansvar i rollen som chef på delegation från rektor.

Arbetsuppgifter

Vi söker en blivande engagerad biträdande rektor som kommer att ansvara för F-3 och fritidshemmen.

Du uppmuntrar, inspirerar och engagerar dina medarbetare genom att arbeta tillsammans med dem mot era gemensamma mål, utveckla samarbetet i gruppen och bygga ett lag. Genom ett tillitsbaserat och situationsanpassat ledarskap lägger du tid på att stötta och coacha dina medarbetare och använder tvåvägskommunikation genom att både lyssna och ställa frågor.

Du är trygg i dig själv, bra på att samarbeta och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du drivs av att göra skillnad för varje elev varje dag och att driva skolutveckling.

Du har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, elever och vårdnadshavare och har god förmåga att arbeta i team.

Vi vill att du

• har erfarenhet av tidigare biträdande rektorsarbete med ansvar att leda fritidshemmets verksamhet

• har genomfört, eller påbörjat det statliga rektorsprogrammet,

• har pedagogisk examen, lärarutbildning, samt har legitimation,

Vi ser att du

• är en tydlig, lyhörd, kreativ och positiv ledare som har lätt att bygga relationer.

• är kommunikativ både muntligt och skriftligt.

• har förmåga att engagera och skapa möjlighet för medarbetare att växa med uppdrag.

• har ett stort intresse för att driva och utveckla den pedagogiska verksamheten över professionsgränserna där elevens lärande alltid är i centrum.

• har en reflekterande och en analytisk helhetssyn.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid . Tillträde enligt överenskommelse. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

Vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Ersättning

Fast lön

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert