Elkrafttekniker

Elkrafttekniker

Är du en självgående och driven tekniker med erfarenhet av elkraft? Vill du arbeta på ett välmående företag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Som Elkrafttekniker hos EKAB har du en nyckelroll på ett företag som erbjuder kompetensutveckling, konkurrenskraftiga förmåner och frihet under ansvar.

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som elkrafttekniker hos EKAB kommer du att ha en serviceinriktad roll på ett stabilt företag inom eldrift. Du kommer tillsammans med kompetenta kollegor att arbeta med servicearbete & förebyggande underhåll på ställverk & transformatoranläggningar. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat felsökning, mindre ombyggnationer, kabelarbete, elektrisk service och avhjälpande underhåll. Du utgår oftast hemifrån i servicebil och planerar dina dagar tillsammans med arbetsledare, kollegor och kunder. Rollen kan på sikt anpassas efter dina intressen och erfarenheter.

EKAB startades 1979 och har idag kontor i Saltsjö-Boo med 20 anställda varav 16 st idag är servicetekniker eller ingenjörer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Elteknisk utbildning
  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort

EKAB arbetar inom samhällskritisk verksamhet och rekryteringsprocessen innehåller bakgrundskontroll för slutkandidater.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är proaktiv, noggrann och strukturerad. Du är en positiv problemlösare som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har en stor teknisk kunskap och behåller lugnet i stressade situationer.

EKAB Elkraftservice AB erbjuder dig:

  •  En roll på ett stabilt företag med konkurrenskraftiga förmåner
  • God gemenskap och kompetenta kollegor
  • Möjlighet till vidareutveckling
  • Gemensamma aktiviteter såsom resor, julbord och sommarfest

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om EKAB Elkraftservice AB  

EKAB är ett företag som specialiserat sig på service och förebyggande underhåll av ställverks- och transformator-anläggningar 0,4-30kV. De utför även service, underhåll och driftprov av reserkraftanläggningar. Med rätt kompetens kan dem erbjuda sina kunder service o förebyggande underhåll samt lämna åtgärdsförslag för en driftsäker anläggning. EKAB har moderna tekniska hjälpmedel för all typ av mätning, provning och analys i elkraftanläggningar. De avhjälper fel och brister i anläggningen så att kunden får en säker drift vad gäller både sak och person. EKAB har över 40 års erfarenhet och har därmed både djup och bred kompetens.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert