Elektriker

Elektriker

Örebro

Trivs du att arbeta i en roll med stor variation och eget ansvar? Vill du komma till ett företag spännande projekt och stark teamkänsla? Trivs du med att styra dina dagar och vara självständig i din roll. Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag

Som entreprenadelektriker kommer du att: Utföra entreprenadprojekt till våra kunder i Stockholmsregionen med varierande projektlängder och projekttyper. Projekten du kommer utföra kan vara inom nyproduktion eller Rot inom bostäder, skolor, kontor och förskolor.

För att lyckas i rollen har du:

  • Minst 4 års erfarenhet och självgående elektriker med erfarenhet av entreprenad.
  • B-körkort och svenska tal & skrift.
  • Kundorienterad, god kännedom i ritningar och att läsa arbetsorder.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och ser att du är en problemlösare med öppet sinne för nya idéer och stark entreprenöriell anda. Du trivs att arbeta i en roll med stor projektvariation och innehar en stark drivkraft med hög yrkesstolthet.

                                                                                    
G:ssons El erbjuder dig:

  • Ett företag som värnar om sin personal med väldigt låg personalomsättning.
  • Servicebil alternativt förmånsbil som du utgår hemifrån med.
  • Satsar på högkvalitativa produkter.
  • Vi är ett öppensinnat företag som gärna hittar på aktiviteter tillsammans, senast var vi i Köpenhamn.

I denna rekrytering samarbetar G:ssons med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om G: ssons: G:ssons El AB grundades 1981 och har sitt kontor i Södra Stockholm. De har sina projekt i södra Stockholm samt Södertälje. Företaget har idag 37 anställda med en omsättning på ca 60 miljoner och växer ständigt. Deras huvudsakliga näring inriktar sig på årsavtal med större fastighetsägare, byggare samt kommunal – och landstingsbolag. G:ssons EL kvalitetssäkrar sina åtaganden genom ISO 9001 och 14001.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer